Cum crede Monica Pop că putem scăpa de pandemie. Propunerea medicului îi va revolta pe mulţi

Nicu Stan 05.01.2022, 10:02
Cum crede Monica Pop că putem scăpa de pandemie. Propunerea medicului îi va revolta pe mulţi

Medicul Monica Pop a spus cum crede ea că putem scăpa de pandemia de coronavirus. Propunerea medicului îi va revolta pe mulţi dintre români. Monica Pop vine cu o propunere neașteptată pentru ieșirea din pandemie, în contextul în care numărul de infectări crește de la o zi la alta, iar previziunile specialiștilor și medicilor nu sunt deloc roz, ba din contră.

Monica Pop, propunere șoc. Cum crede celebrul medic că am putea scăpa de pandemia de coronavirus

Monica Pop crede că a găsit metoda prin care România ar putea scăpa de pandemia de coronavirus. Astfel, celebrul medic oftalmolog ar vrea ca pensiile speciale să fie donate vreme de un an, iar banii să fie folosiți  pentru testarea românilor. Așa crede Monica Pop că putem scăpa de pandemie.

Eliminarea pensiilor speciale este un subiect care de multă vreme provoacă frustrare în rândul românilor care își duc traiul de pe o zi pe alta, însă în acest fel acestea ar putea fi folosite într-un mod util, susține Monica Pop. Cu siguranță, propunerea medicului Monica Pop îi va revolta pe mulţi.

Monica Pop vrea testare in masa din donatiile pensiilor speciale
Monica Pop vrea testare in masa din donatiile pensiilor speciale

Testare în masă din pensiile speciale

„Propunere de an nou pentru românii necăjiti! Au suferit destul! Pensiile speciale să fie donate pe 1 an pentru testare în masă! Pentru ca romānii, vaccinați sau nu, să afle la timp că sunt infectati și să se ia măsuri pentru a se vindeca acasă, fără a mai fi nevoie de spitalizare! Formula sigură se stie: test + vaccin +i zolare + medicație! Știti bine că mai toata Europa vaccinată e infectată dar, datorită testării în masă, sunt puțini în spitale și nu mor!

Haideti! Faceți-le acest cadou celor care v-au votat și cărora le datorați aceste pensii nedrepte! An nou cu sanatate, cu sperante și curaj, dragi compatrioți de orice etnie, religie, culoare, stare socială, vârstă, meserie! Toți! Și să nu mai trecem în veci prin ce-am trecut în ultimii 2 ani!”, susține medicul Monica Pop.

Bilanț coronavirus. Numărul de cazuri s-a dublat

Pe de altă parte, ultimul bilanț coronavirus anunțat de Grupul Strategic de comunicare este unul foarte îngrijorător. Ieri, 4 ianuarie, s-a înregistrat un număr de cazuri cum nu s-a mai înregistrat de la mijlocul lunii noiembrie de anul trecut. Astfel, s-a înregistrat un număr aproape dublu de cazuri de infecții cu coronavirus față de cel anunțat pe 3 ianuarie, respectiv 3.900 de cazuri.

Cele 3.900 de cazuri au fost descoperite după efectuarea a 63.510 teste – 20.744 de teste RT-PCR (9.042 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 11.702 la cerere) și 42.766 de teste rapide antigenice. De asemenea, între 3 și 4 ianuarie au decedat 53 de pacienți infectați cu COVID-19.

Urmăriți Impact.ro și pe