EXCLUSIV

Cum au scăpat Zarug și Lorelei de amendă după Asia Express. Cei doi încălcaseră regulile din contract. EXCLUSIV

Iancu Andreea 31.10.2021, 19:04

Asia Express este emisiunea care îi ține cu sufletul la gură pe telespectatorii Antenei 1, aceștia urmărind parcursul echipelor aflate pe Drumul Împăraților în căutare de adrenalină, pentru a-și depăși limitele și a descoperi locuri noi și incredibil de spectaculoase. Din păcate, scenariul fericit, în care toți concurenți ajung să viziteze țări noi, este întrerupt de eliminări. Cea de-a treia echipă care a părăsit competiția Asia Express a fost formată din Zarug și Lorelei. Cei doi nu au mai reușit să îndeplinească misiunile, ba chiar au omis să respecte unele indicații ale Irinei Fodor, moderatoarea show-ului. Pentru că cei doi au încălcat câteva condiții din contract, mulți considerau că Zarug și Lorelei vor fi penalizați, însă aceștia au scăpat fără amendă după Asia Express. Iar motivul este legat de un avantaj al celor doi.

Zarug și Lorelei, eliminați de la Asia Express

Competiția Asia Express este una dintre cele mai îndrăgite de către publicul telespectator. Aceasta pune la grea încercare echipele din concurs, printr-o serie de provocări, care îi solicită pe concurenți nu doar fizic, cât și psihic. Misiunile, care în sezonul patru urmăresc Drumul Împăraților și se desfășoară în țări precum Turcia, Georgia, Azerbaijan și alte două destinații surpriză, le-au dat de furcă lui Zarug și Lorelei, care au fost eliminați din competiție înainte ca echipele să ajungă în Georgia.

Deși au început promițător, cei doi coechipieri nu au reușit să mai susțină misiunile date de Irina Fodor și au încheiat parcursul lor la Asia Express la ultima misiune din Turcia. Ceea ce a stârnit controverse a fost însă atitudinea din finalul competiției pe care cei doi au afișat-o. Zarug și Lorelei nu au mai respectat complet indicațiile, au întârziat foarte mult la misiuni și au părut deranjați că se află în concurs. Pentru că cei doi au încălcat unele reguli din contract, mulți s-ar fi așteptat ca Zarug și Lorelei să fie sancționați la venirea în țară. Se pare însă că printr-o conjunctură fericită, foștii coechipieri de la Asia Express au scăpat cu toți banii din contract, în conturi.

Cum au scăpat Zarug și Lorelei de amendă după Asia Express
Zarug și Lorelei, la cursa pentru Ultima Șansă

Irina Fodor: „Nu mai vor să se joace cu noi”

Trei cupluri de vedete au intrat la cursa pentru Ultima Șansă, la Asia Express, înainte ca Zarug și Lorelei să fie eliminați. Luptându-se cu echipele formate din Patrizia Paglieri și Francesco, precum și Lidia Buble și Estera, designerul și modelul plus-size nu au reușit să ajungă în timp util la Irina. Astfel, cei doi au pierdut șansa de a merge în Georgia. Demotivați și fără să mai respecte probele, Zarug și Lorelei au fost eliminați din competiție, iar Irina Fodor a anunțat și restul echipelor.

Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei, le-a spus Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

Motivul pentru care Zarug și Lorelei au scăpat fără amendă după Asia Express, în ciuda condițiilor din contract

Se pare că Zarug și Lorelei ar fi încălcat câteva dintre regulile stipulate în contractul pentru emisiunea Asia Express. În mod normal, în această situație, cei doi parteneri de echipă ar fi trebuit să fie sancționați, să li se ia o anumită sumă de bani din onorariu. Potrivit surselor impact.ro, o comisie întrunită împreună cu departamentul juridic al Antenei 1 a stabilit ca aceștia să nu fie totuși penalizați pentru că au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune.

Conform sondajelor și al succesului înregistrat de Zarug și Lorelei în timpul minutului de aur, cei doi coechipieri s-au bucurat de o notorietate la fel de mare precum echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul trecut. Totodată, producătorii au apreciat prestația lui Zarug și Lorelei, astfel că telespectatorii ar putea să îi revadă la un moment dat pe micile ecrane, într-o colaborare cu televiziunea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...