Zarug de la Asia Express, așa cum nu l-ai văzut vreodată. Are păr blond și barbă

Cătălina Burghelea 22.10.2021, 13:08
Zarug de la Asia Express, așa cum nu l-ai văzut vreodată. Are păr blond și barbă

Zarug și Lorelei Bratu au făcut senzație la sezonul 4 “Asia Express”, câștigând rapid simpatia fanilor competiției de la Antena 1. Mereu jovial și pus pe glume, Mihai Dan Zarug s-a făcut imediat remarcat de toată lumea. Deși nu a avut o condiție fizică de invidiat, concurentul a rezistat ceva timp în competiție, luptându-se cot la cot cu celălalte echipe.

Cum arată Zarug de la “Asia Express” cu părul blond și barbă

De profesie designer vestimentar, Zarug a acceptat provocarea de a participa la concursul-fenomen “Asia Express”, fără să ia în calcul că prezența sa pe sticlă îi va aduce faima la care visa. Dacă acum Zarug este plinuț și chel, puțină lume știe că bărbatul arăta cu totul diferit în trecut.

Zarug și Lorelei au părăsit “Asia Express” după Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 21 a celebrei competiții. Colegii l-au apreciat pe concurentul simpatic pentru glumele sale, dar și pentru asumarea de care a dat dovadă, exprimându-și de fiecare dată opiniile sincere, fără perdea.

Celebrul concurent pare cu totul alt om

Fanii l-au îndrăgit la fel de repede pe carismaticul concurent, care s-a potrivit de minune cu Lorelei Bratu, partenera sa din concurs. Cu o siluetă rubensiană, vedeta a demonstrat că poți alerga și cu multe kilograme în plus fără nicio problemă. Totuși, Zarug nu a arătat mereu așa. În urmă cu șase ani, Zarug avea părul blond și barbă. În 2015, bărbatul părea cu totul alt om, având și mai puține kilograme. Însă, și atunci, ca acum, Zarug de la “Asia Express”, pe numele său întreg Dan Mihai Zarug, s-a făcut remarcat pentru stilul nonconformist.

Zarug și Lorelei au fost eliminați de la “Asia Express”

Din păcate pentru susținătorii echipei Zarug și Lorelei, cei doi concurenți au părăsit cel mai dur reality-show chiar la jumătatea traseului de pe “Drumul Împăraților”.

”’Asia Express’ a fost exact ce promitea. Ideea nu este că eu nu pot duce această experiență, ci că una este să o duci și alta să faci performanță. La modul real, noi ne-am terminat expediția ‘Asia Express’ și au rămas în competiție doar competitorii.

Nu știu dacă mi-aș dori vreodată să retrăiesc multe din ce am trăit aici, dar cert este că nu aș da nimic înapoi. Multumesc, ‘Asia Express’, și să știți că nu regret nicio secundă, în ciuda tuturor fricilor mele, că am venit aici, le-am explorat și le-am învins”, a precizat Zarug, după ieșirea din competiție.

Detalii neștiute despre vedeta competiției de la Antena 1

În vârstă de 39 de ani, celebrul concurent de la “Asia Express” are un trecut surprinzător. A absolvit Știința dreptului la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iași și a profesat ca jurist timp de doi ani, înainte de a-și urma pasiunea, și anume moda. Mai mult decât atât, Zarug are și un master în Administrarea Afacerilor, pe care menționează că l-a făcut la Ecole Superieure de Gestion Paris, în Franța.

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei.

Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, a mărturisit Zarug la „Chefi la cuțite”.