Ce mașină conduce Florin Călinescu. Cum a fost surprins juratul de la Românii au Talent în trafic

Ana Anitoiu 01.06.2021, 08:07

Florin Călinescu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și actori din România, conduce o mașină cu care nu s-ar fi gândit nimeni că el ar putea să apară în trafic. Iată cum a fost surprins juratul de la Românii au Talent.

Cu ce mașini a fost văzut Florin Călinescu

În ciuda succesului pe care îl are pe plan profesional, Florin Călinescu este un om modest în viața personală. În urmă cu mai mulți ani, juratul de la Românii au Talent a fost văzut la volanul unui SUV militar destul de vechi.

Ulterior, Florin Călinescu a făcut o schimbare majoră. Juratul de la Românii au Talent a trecut de la Jeep la o mașină de mici dimensiuni, una cu care să se poată strecura mai ușor în traficul aglomerat din Capitală.

Ce masina conduce Florin Calinescu. Cum a fost surprins juratul de la Romanii au Talent in trafic
Florin Calinescu

Ce mașină conduce Florin Călinescu

Însă, se pare că actorul a mai făcut o schimbare. În urmă cu ceva timp, Florin Călinescu a fost surprins la cumpărături cu o altă mașină. Actorul a intrat în magazin grăbit, vorbind la telefonul mobil și a ieșit la fel, îndreptându-se spre autoturismul lui – de această dată o dubă marca Ford, foarte încăpătoare, potrivit cancan.ro. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea!

Alegerile lui Florin Călinescu în ceea ce privește mașinile nu reprezintă singurul indiciu al modestiei actorului. În urmă cu ceva timp, juratul de la Românii au Talent a fost văzut într-un supermarket din București stând la coadă, fără să se folosească de celebritatea lui pentru a-și scurta timpul de așteptare.

Florin Călinescu a șocat-o pe Andra în finala Românii au Talent

Cu umorul său caracteristic, Florin Călinescu a reușit să o șocheze pe Andra în finala sezonului 11 Românii au Talent. Actorul a făcut o glumă ce a lăsat-o mască pe colega lui de la masa juriului. ”Vai! Cum să spui asta?”, a reacționat ea. Totul s-a întâmplat după momentul concurentei Narcisa Ungureanu, care în timp ce a cântat a avut în spate imagini cu maci.

”Mă gândeam ce frumos arată o narcisă între atâtea maci și între doi macaci”, a spus Florin Călinescu, făcând referire la coprezentatorii Smiley și Pavel Bartoș. ”Sunt niște maimuțe, haideți (…) Și eu sunt maimuță în zodiacul chinezesc (…) Narcisa, când nu am ce să spun despre talentul cuiva, bat câmpii”, a continuat juratul de la Românii au Talent.

Pavel Bartoș nu a rămas fără reacție la comentariul făcut de Florin Călinescu. El a profitat de comentariul făcut de Andra cu privire la momentul Narcisei Ungureanu de pe scena emisiunii ca să îi dea replica actorului. Vezi AICI cum a răspuns Pavel Bartoș la ironia lui Florin Călinescu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...