Cum au fost surprinşi Mihai şi Elwira Petre de către Cătălin Măruţă: „Mi-ai promis”. Chiar Andra a postat imaginile. Foto

Iancu Andreea 19.01.2022, 14:31

De curând, cei doi soți au luat parte la un eveniment important, unde a fost văzut inclusiv prezentatorul de la Pro TV. Pe contul de Instagram al Andrei au apărut o serie de imagini, în care Mihai și Elwira Petre au fost surprinși într-un moment inedit de către Cătălin Măruță. Aceștia au avut un schimb de replici neașteptat.

Mihai Petre și Elwira, surprinși de Cătălin Măruță

Mihai și Elwira Petre au cunoscut un succes fulminant în ultima perioadă, după câștigarea premiului cel mare din cadrul competiției Asia Express. Deși televiziunea i-a ajutat să se bucure de faimă, dansul a rămas pentru ei marea dragostea. Astfel, cei doi soți au participat recent la filmările pentru un nou videoclip al Andrei. Soția lui Cătălin Măruță a postat mai multe imagini din timpul producției, dezvăluind un dialog inedit între prezentator și Mihai și Elwira Petre.

Andra își ține mereu fanii la curent, astfel că, în urmă cu o zi, artista le-a dezvăluit acestora că se pregătește de lansarea unei noi piese. Cântăreața a menționat că se află la filmările pentru noul său videoclip, fiind extrem de entuziasmată pentru acest proiect. Vedeta a promis că îi va ține la curent pe urmăritorii săi și chiar s-a ținut de cuvânt. Aceasta a surprins mai multe fragmente din timpul filmărilor, cu ajutorul soțului său.

„Filmez videoclip la un cântec pe care abia aștept să îl auziți și voi. Sunt efectiv îndrăgostită de acest cântec. Îl am de ceva vreme dar așteptam momentul potrivit. Vă pup și vă arăt mai multe mai târziu.”, a postat artista într-un InstaStories.

Mihai Petre și Elwira, surprinși de Cătălin Măruță
Andra Măruță filmează un nou videoclip
foto – Instagram

Detaliul nebănuit despre soțul Andrei. Ce legătură au Elwira Petre și Cătălin Măruță

Pentru că este extrem de implicat în cariera soției sale, Cătălin Măruță nu putea lipsi de la filmările pentru noul videoclip al piesei ce urmează să fie lansată de Andra în curând. Însă aspectul inedit l-a reprezentat prezența soților Mihai și Elwira Petre, care au fost surprinși de Măruță într-un dialog neașteptat.

Cătălin a postat mai multe imagini din timpul filmărilor, în care cei doi dansatori profesioniști jucau o scenă de îndrăgostiți, într-o mașină de epocă. Printre glumele pe care le-au făcut împreună s-a strecurat însă un detaliu pe care prezentatorul de la Pro TV l-a ținut ascuns. În timp ce Mihai și Elwira Petre se deplasau către noua locație de filmare, într-un restaurant de lângă Herăstrău, Cătălin a stârnit un dialog legat de dans. Astfel, fanii vedetei au aflat că acesta ar fi trebuit să urmeze cursuri de dans alături de Elwira.

„Elwira: Tu știi ce mi-ai promis?! Că vii la lecții de dans cu mine!”

Măruță: Cum de m-am nimerit eu să filmez fix acum.

Mihai Petre: Nu mai scapi! Hai!”, a fost dialogul dintre cei trei, în drum spre o nouă tură de filmări.

Cadrele surprinse de către Cătălin Măruță au fost unele care îi fac și mai nerăbdători pe fanii Andrei. După câteva fragmente din noua piesă și imagini din videoclip, unde Mihai și Elwira au fost în mod clar protagoniști, admiratorii vedetei mai au de așteptat până la lansare oficială.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...