Cum au fost surprinși Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, la 2 ani de la anunțul divorțului. Gestul surprinzător făcut de fiul omului de afaceri

Ioana Bucur 10.08.2021, 11:02
Cum au fost surprinși Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, la 2 ani de la anunțul divorțului. Gestul surprinzător făcut de fiul omului de afaceri

Se pare că despărțirea le-a prins bine! Cum au fost suprinși Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, la doi ani de când și-au anunțat divorțul. Gestul surprinzător făcut de fiul celebrului om de afaceri.

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc par mai apropiați ca niciodată

În timp ce mulți nici nu mai vor să audă de foștii parteneri după divorț sau despărțire, există cupluri care profită de noul început pentru a da un restart relației, unii chiar ajungând să se înțeleagă mai bine ca oricând. Se pare că așa s-a întâmplat și în cazul celor doi, iar ipostaza în care au fost surprinși, în plină stradă, pare să fie cea mai bună dovadă.

La aproape doi ani de când au anunțat că au divorțat, Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc par extrem de apropiați. Fotoreporterii Click! i-au văzut pe cei doi ieșind dintr-o clinică privată, unde, potrivit sursei, ar fi fost la un control de rutină sau la o ședință de kinetoterapie la bunul lor prieten Gelu Cosma.

Îmbrăcați lejer, cu măștile de protecție pe față, gesturile pe care le-au făcut la despărțire pot da de bănuit. Fiul afeceristului și-a îmbrățișat fosta soție și a sărutat-o pe frunte. Surpriza cea mare a venit în momentul în care Ileana Lazariuc s-a urcat la volanul autoturismului pe care îl conduce, a cărei valoare este estimată undeva în jurul sumei de 400.000 de euro. Potrivit sursei, bărbatul a făcut, în glumă, un gest considerat indecent, semn că cei doi foşti soţi încă îşi permit glumiţe cu tentă sexuală.

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc
Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc

Au divorțat în secret

După 17 ani de relație, Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Au decis să păstreze discreția cu privire la despărțire, vestea ajungând în spațiul public abia după doi ani.

După divorț, prioritatea lor au rămas cei doi copii pe care îi au împreună, Alexandru și Nicholas Noah.

Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri.

Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a declarat, la acea vreme, o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...