Cum au fost surprinși Connect-R și Misha la mare. Fetița lor, în culmea fericirii

Ioana Bucur 11.08.2021, 08:33
Cum au fost surprinși Connect-R și Misha la mare. Fetița lor, în culmea fericirii

Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar anunțul despărțirii lor a fost cu greu acceptat de cei care îi admirau. De fapt, chiar și acum, aproape patru ani mai târziu, mulți încă speră la o împăcare, imaginile apărute recent le dau unora speranțe. Cum au fost surprinși Connect-R și Misha la mare.

Connect-R și Misha au plecat împreună la mare

Chiar dacă au decis ca drumurile lor să se separe și să nu mai formeze un cuplu, Connect-R și Misha vor fi mereu o familie. Pentru fetița lor, Maya, artiștii sunt dispuși să facă orice sacrificiu, fericirea ei fiind prima lor prioritate. Înțelegând că un copil are nevoie de prezența ambilor părinți, cei doi fac în așa fel încât să poată petrece cât mai mult timp împreună, în formulă completă.

S-a întâmplat recent, când Connect-R și Misha au plecat cu Maya la mare pentru câteva zile. Cei trei au fost surprinși de fotoreporterii Cancan.ro distrându-se pe plajă, tabloul unei familii fericite. Se pare că artistul a găsit o cale de a îmbina utilul cu plăcutul, având câteva concerte, în acea perioadă, pe litoral, așa că le-a invitat și pe cele două într-o vacanță scurtă, departe de București.

Dacă serile și le-a petrecut pe scenă, în fața publicului, ziua Connect-R și-a petrecut timpul împreună cu Misha și fiica lor, Maya, care a fost în culmea fericirii. Copila s-a jucat pe plajp, s-a bălăcit în apă, fără să fie scăpată din ochi vreo clipă de tatăl ei.

Cum au fost surprinși Connect-R și Misha la mare
Connect-R și Misha

Connect-R tocmai s-a întors de la filmările pentru noul sezon „Asia Express”

Artistul a primit de mai multe ori invitația de a participa la reality-show-ul fenomen de la Antena 1, însă a mărturisit că nu a avut curajul să își testeze rezistența pe traseul de 4.000 de kilometri, departe de casă, fără bani, mâncare sau acoperiș deasupra capului.

Înainte de a pleca spre Turcia, a dezvăluit cum a decis să accepte provocarea „Asia Express”:

„De vreo doi sau trei ani tot primesc oferta asta şi până mai ieri am ezitat. Acum însă am găsit curajul necesar. Dacă vreţi să ştiţi unde am găsit doza de curaj despre care vorbesc, ei bine, vă pot spune că am găsit-o în inimă.

Mă gândeam zilele trecute că în franceză cuvântul curaj, dar şi cel de inimă au multe în comun, adică courage şi Coeur. Nu ştiu de ce în franceză, asta a fost inspiraţia de moment. Şi aşa s-a născut puterea de a răspunde în sfârşit pozitiv acestei provocări”, ne-a declarat Connect-R.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...