Ce face Connect-R pentru fiica lui, în fiecare seară. Cântărețul a ajuns expert. ”Degeaba am căutat pe net”

Stan Filon, George Capoeanu 25.03.2021, 20:54

Ştefan Relu Michalache, cunoscut de toții românii drept Connect-R, este un părinte care se implică cât de mult poate în viața fiicei sale. Artistul este unul foarte inspirat și se știe că își scrie textele de multe ori, dacă nu în totalitate. Vedeta ne-a mărturisit de câtă inventivitate are nevoie atunci când vine vorba de fetița lui, Maya.

Am aflat ce face Connect-R pentru fiica lui, în fiecare seară

Connect-R adoră să-și culce fetița cu povești. I-a spus micuței toate poveștile pe care le cunoștea, apoi a căutat pe Internet, însă tolba s-a sfârșit într-un final. Ce a făcut vedeta? Ei bine, Connect-R a început să inventeze și o ține așa de mult timp, deoarece a început să-i placă.

”Fetiţei mele îi plac foarte tare poveştile. Iar mie îmi place să le spun. Aşa s-a născut în casă tradiţia ca fata să adoarmă ascultând poveşti spuse de tatăl ei. În primele zile a fost în regulă, fiindcă citisem ceva poveşti la viaţa mea. Dar, odată cu trecerea timpului, mi s-a epuizat întreaga rezervă. Degeaba am căutat pe Internet sau prin diverse cărţi. Nu mai găseam şi pace. Într-o bună zi, mi-am zis: ”Măi, omule, dar ia să-ți pui mintea la contribuţie! Şi, de câteva luni bune, am seara şi povestea, care merg mână în mână!”, ne-a declarat Connect-R.

Am aflat ce face Connect-R pentru fiica lui, în fiecare seară
Am aflat ce face Connect-R pentru fiica lui, în fiecare seară

Cum sună o poveste inventată de artist

Dar cum sună poveștile lui Connect-R? Ei bine, cântărețul ne-a împărtășit utima povestioarî pe care a inventat-o pe loc pentru Maya. A recunoscut că fiecare povestioară are și un mesaj important pe care fetița trebuie să-l rețină.

”Una dintre cele mai recente poveşti a fost dedicată unui număr de trei fire de iarbă. Pe care le-am botezat Firicel, Firicea şi Firica. Cele trei fire de iarbă aveau un prieten foarte bun, pe Ciulinel. Iar Ciulinel nu apuca niciodată să vadă lumina soarelui. Până ridica el fruntea din pământ, soarele se ducea la culcare. Auzea în jurul său tot felul de poveşti despre căldura soarelui, despre cât de jucăuşe sunt razele de soare şi voia foarte mult să vadă şi el minunea, măcar o dată în viaţă. Aşa că şi-a rugat prietenii, pe Firicel, Firicea şi Firica, să-l ajute să facă acest lucru. Iar cei trei şi-au unit forţele şi l-au ridicat pe Ciulinel, să vadă soarele. Iar bucuria lor a fost fără margini, fiindcă au arătat că şi cei mai mici dintre noi pot face o treabă foarte bună dacă-şi unesc forţele!”, este povestea imaginată de vestitul Connect-R.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...