Cum au ajuns să fie turcii datori la Gheorghe Hagi. Suma pe care trebuie să o încaseze ”Regele”

Stan Filon 05.03.2021, 15:14
Cum au ajuns să fie turcii datori la Gheorghe Hagi. Suma pe care trebuie să o încaseze ”Regele”

Gică Hagi are de primit o sumă enormă din Turcia! ”Regele” așteaptă încă din luna ianuarie să primească banii, dar și-a pierdut răbdarea, așa că va face ceea ce trebuie pentru a-și recupera banii. Vorbim despre nu mai ăuțin de 800 de mii de euro!

S-a aflat ce datorii au turcii la Gheorghe Hagi

Gică Hagi are probleme cu clubul Kayserispor din Turcia. Oficialii turci ai clubului l-au cumparat pe atacantul Kevin Luckassen de la FC Viitorul, dar au uitat să mai plătească. Turcii a avut nevoie urgentă de un om, după accidentarea lui Denis Alibec, care va sta pe tuță până la vară, așa că au apelat la Gheorghe Hagi, care l-a recomandat pe Kevin Luckassen.

Cele două cluburi s-au înțeles, contractul a fost semnat, urmând ca echipa din România să primească suma de 800 de mii de euro. Zilele s-au transformat în luni, iar Gică Hagi încă nu a văzut niciun ban de la turci, așa că are de gând să apeleze la FIFA, potrivit unor surse citate de ziare.com.

Cum au ajuns sa fie turcii datori la Gheorghe Hagi
Cum au ajuns sa fie turcii datori la Gheorghe Hagi

Au cumpărat, dar au uitat să mai plătească

Se știe că gruparea din Turcia are probleme cu banii, mai ales după ce au fost nevoiți să-l plătească și pe Dan petrescu pentru cele 45 de zile petrecute pe banca tehnică. Suma încasată de antrenorul român se situează undeva la 300 de mii de euro.

Chiar dacă are probleme cu turcii, Gheorghe Hagi încă este iubit în Turcia, chiar dacă a pierdut la ultimul concurs organizat în de FIFA, în fața lui Alexandro de Souza. Românul a devenit o legendă în Turcia după ce a jucat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001, pentru care a marcat 73 de goluri în 192 de partide. A câștigat nu mai puțin de 10 trofee.

Turcii însă au o dispută de an de zile: cine este cel mai bun stranier? Hagi sau Alex? FIFA s-a implicat și a lansat recent un sondaj de opinie în care suporterii turci au putut alege stranierul favorit. A câștigat Alex, care a marcat pentru Fenerbahce 172 de goluri, în 334 de meciuri, chiar dacă a câștigat doar 5 trofee.