Culorile şi zodiile. Află ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal

Astrolog Roxana Lușneac 26.02.2021, 15:58
Culorile şi zodiile. Află ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal

Vă prezentăm horoscopul culorilor. Fiecare zodie va afla care este culoarea cu care rezonează cel mai bine. Aceasta poate fi chiar culoarea sufletului său. Așadar, aflați în rândurile de mai jos ce culoare vă reprezintă cel mai bine.

Ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal

Berbecul și  Scorpionul sunt zodiile planetei Marte și reprezintă acțiune și foc în general, dar în organismul acestor nativi controlează celulele roșii, inima, capul și sistemul nervos. Prea multă utilizare a culorii roșu în haine și în casă poate atrage probleme legate de sistemul circulatoriu și de imunitate, iar o lipsa a folosirii acestei culori poate atrage agresiune și chiar accidente minore. Pentru cei care suferă deja de afecțiunile enumerate mai sus, pietrele roșii  și cele roz sunt cele care ajută la echilibrarea lor.

Taurul și Balanță sunt guvernați de planeta Venus, iar această reprezintă frumusețea, lucrurile care ne aduc bucurie în viață și chiar luxul. Culoarea acestei zodii este albul curat, clar, sofisticat. Acești nativi pot avea probleme determinate de stilul de viață sau de alimentația lor. Pentru a se vindecă sunt indicate următoarele plante: Aloe Vera, Asparagus,   sofranul, Lotusul, liliacul, iar pietrele care ajută la echilibrarea organismului acestor nativi sunt cele care au culoare albă sau diamantul.

Ce culoare ti se potriveste in functie de semnul zodiacal
Ce culoare ti se potriveste in functie de semnul zodiacal

Care este culoarea preferată de Gemeni și Fecioare

Gemenii și Fecioarele sunt guvernați de planeta Mercur, iar această semnifică renașterea, viață, vindecare, educația, comunicarea și ieșirea în societate. Culoarea Verde este cea care le face bine acestor nativi, îi vindecă și îi ajută să treacă peste blocajele energetice. Excesul acestei culori în jurul lor le poate lua din energia de zi cu zi, dar tot ea purtată  doar în haine sau accesorii face minuni în viața celor care suferă de probleme de circulația sângelui. Salvia, teiul și busuiocul sunt plantele care vă sunt benefice.

Racul este guvernat de Luna, iar aceasta  arată emoții, gândire, analiză și adaptabilitate, iar albul pal este cel  care reprezintă  această zodie. Prea mult alb aduce slăbiciune energetică și decizii greșite, iar prea puțin folosit în viață de zi cu zi aduce la sensibilizarea organismului și un sistem nervos slăbit. Pentru  tine orice plantă care are flori albe cum ar fi mușețelul, lotusul, liliacul îți face bine sa le ai in casa, dar si in ceaiuri.

Leul  este guvernat de soare, ceea ce arată putere și evoluție. Galbenul  și roșul semnifică în cazul acestor  nativi  o amplificare a autorității lor. Excesul de roșu în schimb nu este indicat, mai ales dacă bunicii sau părinții suferă  de probleme  ale inimii sau de anumite boli ale sângelui sau imunității, deoarece există riscul să le fi moștenit iar această energie puternică a culorii nu va face decât să o amplifice.

Ce culori îi protejează pe Capricorni i Vărsători

Capricornul și Vărsătorul sunt zodii guvernate în astrologia vedică de către Saturn, ceea ce înseamnă că energia predominantă este dată de culorile negru și albastru. În acest caz negrul nu este rău, ci este doar absența luminii și are capacitatea de a proteja nativii acestor zodii de tot ce ar putea vedea și le-ar face frică. Negrul nu trebuie utilizat în exces deși mulți nativi tind să- o facă  cât mai des pentru că este elegant, dar  și comod. Albastrul  și movul sunt culorile care pot înlocui efectul negrului, aducând echilibru energetic  și emoțional.  Datorită naturii acestor semne, safirul albastru poate fi considerat o piatră extrem de norocoasă pentru unele persoane, dar poate aduce  mari ghinioane altora, totul depinde de harta personală.

Săgetătorul și Peștii sunt guvernați în astrologia Vedică de Jupiter, marele guru și înțelept al sistemului nostru solar. Această guvernează sistemul nervos, sensibilitatea și nevoia lui de  a fi mereu în armonie  cu tot ce este în jur. Tot ce e galben  și portocaliu îi vindecă acești nativi și îi ajută să se încarce cu energie pozitivă. Ceaiurile cu flori galbene, cremele și culorile imbracamintei orange sunt adevărate remedii pentru a se vindeca sau pentru a-și încarcă bateriile atunci când se simt epuizați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...