Cum arată vila de lux a soților Anamaria Prodan și Laurențiu Reghacampf din Dubai: “E de vis!”. Primele imagini

Diana Radu 11.02.2020, 19:24
Cum arată vila de lux a soților Anamaria Prodan și Laurențiu Reghacampf din Dubai: “E de vis!”. Primele imagini

Reality show-ului ai cărui protagoniști sunt chiar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf, a avut premiera duminică, 9 februarie pe Antena Stars. Primul episod a fost filmat la vila celor doi soți din Dubai înainte de Crăciun și îi prezintă pe membrii familiei împodobind bradul. Fanii au observat imediat în ce vilă de lux trăiește impresara alături de soțul său.

Cum arată vila de lux din Dubai în care Anamaria locuiește cu Reghe: „Din casa mea, cobor la mall”

Fanii cuplului au putut vedea în primul episod al reality show-ului ”Prețul succesului” imagini, în premieră, cu vila de lux în care locuiesc Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf.  Noua casă, despre care vorbim este achiziționată de curând de soții Reghecamf, iar Anamaria Prodan este mai mult decât încâtată de noua sa locuință, deoarece poate coborî direct la mall.

„Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis! E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos!” spunea Anamaria Prodan anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

anamaria prodan, laurentiu reghecamf, vila, dubai
Cum arată vila de lux din Dubai în care Anamaria locuiește cu Reghe. Sursă foto: Libertatea

De asemenea, Anamaria Prodan le-a mai dezvăluit fanilor că este foarte fericită și că a decis să trăiască la maxim fiecare moment al vieții sale din Dubai. Impresara descrie vila în care locuiește ca fiind cea mai frumoasă din Dubai pentru că este locul în care stă cu Laurențiu, dar și cu familia.

„Eu îmi trăiesc fiecare clipă din viaţa mea la maximum, ca şi cum ar fi ultima. (…) Aici suntem în Dubai, aici stau eu cu Laur normal. Avem o altă casă în Abu Dhabi. Aici zona asta e absolut de vis. Nu m-aş muta. Este cea mai frumoasă zonă din Dubai. Noi mergem în Abu Dhabi non stop. Acolo am multe haine”, a mai declarat Anamaria Prodan.

„Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, de la Antena Stars va fi difuzat în fiecare duminică, de la 19:45. Astfel, în fiecare weekend, fanii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

Urmăriți Impact.ro și pe