Anamaria Prodan, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit. Ce a ieșit la iveală

Anamaria Prodan, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit. Ce a ieșit la iveală

Anamaria Prodan, reacție dură în legautră cu ceea ce a pățit fosta asistentă TV. Ce a spus cunoscuta impresată despre subiectul care a cuprins paginile ziarelor de scandal. Toată lumea din showbiz a rămas mască. Ce a ieșit la iveală abia acum?

Prodan, reacție vehementă după bătaia primită de Crudu

Daniela Crudu trece prin cele mai îngrozitoare momente, după ce acesta a fost bătută de iubitul ei croat. Fosta asistentă de televiziune a fost transportată cu targa până la camera de gardă a Spitalului Universitar din Capitală. Medicii au constatat că a suferit o banală fisură de piramidă nazală, o traumă minoră la față și o luxație la gleznă. Daniela a fost dată afară din casă, desculță și plină de sânge, iar ulterior a fost omis un ordin de protecție provizoriu, acesta fiind valabil timp de cinci zile. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a fost și ea implicată într-un scandal asemănător doar că aceasta l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa antrenorul Astrei la vremea aceea. Impresara ar fi recurs la acest gest după ce a observat că Dan Alexa era așteptat de o femeie. Soția lui Reghe a negat în urmă cu mult timp că ar avea o relație cu fostul antrenor al Astrei Giurgiu. Alexa a fost întrebat cu privire la incident, dar acesta a spus că a existat o discuție despre jucători și a negat că a fost lovit.

”Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere”
Martor

Anamaria Prodan, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit. Ce a ieșit la iveală

Anamaria Prodan, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit. Ce a ieșit la iveală

“Asta tot din educație vine”

Una dintre persoanele care au luat atitudine la ceea ce s-a întâmplat a fost Anamaria Prodan. Aceasta a spus ca totul ține de cei 7 ani de acasă și de educația pe care o deții, iar faptul că un bărbat lovește fără milă o femeie demonstrează că acesta este “un nimic din orice puncte de vedere”.

“Asta tot din educație vine. Vine dintr-o viață haotică, tot dintr-o lipsă totală de încredere. Femeile din România au în general treaba asta, se tem că dacă au făcut doi copii nu mai pot pleca că nu au ce să facă, că rămân pe drumuri. Nimeni pe pământul ăsta nu are dreptul, mai ales un bărbat, să lovească o femeie. De ce? Orice bărbat își pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru că nu vorbim de aceeași forță fizică. O femeie oricât de puternică pare, nu are cum să se compare, din niciun punct de vedere cu un bărbat, decât pe meserie, că acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un bărbat, să lovească o femeie, să împingă, să înjure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel bărbat, dacă ar fi după mine și aș putea să fac ceva, l-aș extirpa de pe fața pământului!”
Anamaria Prodan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI