Anamaria Prodan, ipostază incendiară! Imagine topless cu noua vedetă Antena Stars. Foto

Diana Radu 21.01.2020, 19:55
Anamaria Prodan, ipostază incendiară! Imagine topless cu noua vedetă Antena Stars. Foto

Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu o ipostază incendiară. Soția lui Laurențiu Reghecampf a postat o imagine topless pe contul său de Instagram, care i-a lăsat fără cuvinte pe internauți. Noua vedetă Antena Stars și-a etalat fără inhibiții formele de invidiat. Iată cum s-a pozat Anamaria Prodan!

Anamaria Prodan așa cum nu ai mai văzut-o. Cum s-a pozat impresara?

Noua vedetă Antena Stars a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie care a aprins imaginația bărbaților, alături de mesajul ”Nobody can stop Me!”. Sexy impresara a lăsat deoparte orice inhibiții și a pozat topless. Fotografia a strâns peste 16.000 de like-uri și a stârnit mai multe cometarii din parte fanilor, precum: ”cel mai frumos zâmbet” sau ”ești bomba Românie”.

anamaria prodan, poza topless, instagram
Anamaria Prodan s-a pozat topless

Anamaria Prodan va reveni din nou pe micile ecrane. Impresara și soțul său, Laurențiu Reghecampf vor acea din nou prorpiul reality-show, în care vor fi urmăriți cu sufletul al gură. Cuplul se întoarce din nou în trustul Intact, după ce în urmă cu mai mulți ani au făcut reallity show pentru postul Euforia TV, care acum se intitulează Happy Channel, potrivit Spynews. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au semnat un contract fabulos cu Antena Stars și urmează să revină pe micile ecrane cu un nou reality-show filmat pe axa: București – Milano –  Las Vegas – Dubai. Surse autorizate au dezvăluit că în conturile acestora urmează să intre aproximativ 150.000 de euro pe sezon.

„O să fie imagini fabuloase, mai ales că toată familia mea e răspândită peste tot în glob. Reghe e în Dubai, Sarah e în America, Rebeca studiază la Milano, iar eu sunt mereu prin București, Las Vegas sau Dubai! Laurențiu jr. și Luca sunt și ei în Emiratele Arabe Unite cu soțul meu. Doar discuțiile confidențiale atunci când vine vorba de transferurile din fotbal n-o să fie văzute la televizor. O să-mi cunoașteți familia și veți afla totul despre mine! Sunt sigură că din februarie vom avea audiențe fabuloase”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI