Cum arată tatăl lui Cătălin Măruţă. Socrul Andrei a avut o meserie respectată şi bănoasă

Ana Chivu 02.11.2021, 07:49

Pe Cătălin Măruță îl știe toată lumea, dar familia acestuia a decis în toți anii aceștia să rămână discretă. Cum arată tatăl celebrului prezentator de televiziune? Ce meserie a avut bărbatul?

Cum arată tatăl lui Cătălin Măruță: fanii au fost surprinși

Soții Măruță sunt cunoscuți în toată țara, iar carierele lor nu sunt deloc de trecut cu vederea. Cu toate astea, familiile acestora au decis să nu stea în lumina reflectoarelor și să nu se bucure de notorietatea lor.

În tot acest timp, părinții amândurora le-au fost cu siguranță piatră de temelie la fundația grea pe care au construit-o în ochiul public. Ambii au recunoscut de multe ori că au fost sprijiniți de cei dragi așa cum au putut ei. Iată că ieri l-au serbat cu toții pe tatăl celebrului moderator de la Pro TV.

„Azi îl sărbătorim pe tatăl meu, un om minunat de la care am moștenit atat de multe lucruri! La mulți ani, tata! Să fii sănătos și să ne bucurăm împreună de cât mai multe clipe frumoase! Te iubim!❤️”, a fost mesajul vedetei din dreptul seriei de fotografii cu tatăl său. 

Cătălin Măruță alături de tatăl său
Cătălin Măruță alături de tatăl său

Ce meserie a avut socrul Andrei Măruță?

Puțini știu detalii despre acesta. Mama vedetei a fost mulți ani statistician la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl său a fost judecător pe cazuri penale. Chiar prezentatorul s-a gândit cândva să-i calce pe urme, motiv pentru care a terminat cursurile unei Facultăți de Drept.

Cel din urmă a vorbit cu mândrie despre cei care i-au dat viață și despre alegereile lor în dreptul carierei. La final a mărturisit, însă, că vârsta nu le-a mai permis să profeseze, așa că ambii au ieșit la pensie. Cel mai probabil acum se bucură de creșterea nepoților și de bucuriile care vin odată cu ei.

”Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el.

A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp. Am uitat de dorința de a fi ca tata, avocat sau judecător. Am dat la Drept, dar am făcut tot ce mi-a plăcut mie.

Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…” la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva”, a spus Cătălin Măruță pentru life.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe