Filmuleţul viral cu Andra. Toată lumea a văzut cum mănâncă, de fapt, soţia lui Cătălin Măruţă

Stan Filon 23.10.2021, 20:40
Filmuleţul viral cu Andra. Toată lumea a văzut cum mănâncă, de fapt, soţia lui Cătălin Măruţă

Andra este una dintre cele mai iubite vedete din România. Fanii ei o apreciază pentru vocea ei unicat, dar și pentru viața frumoasă pe care o are în familie, alături de prezentatorul TV Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor. Vedeta este foarte activă și în mediul online, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai noi vești. Așa am aflat recent că Andra a intrat la dietă.

Cum mănâncă, de fapt, Andra

Andra a intrat la dietă, deși arată foarte bine și pare că nu ar avea nevoie de așa ceva. Este o dietă cu totul specială, doar că îndrăgita vedetă a încurcat puțin lucrurile. Într-o filmare urcată pe rețelele de socializare, Andra apare cu un măr într-o mână, iar în cealaltă cu o brioșă apetisantă.

Cântăreața ne anunță că a învățat ”o chestie pentru dietă”, apoi miroase mărul și mușcă cu poftă, dar din brioșă! “Cred că trebuia invers”, spune vedeta, amuzată de situație. Filmarea a fost foarte apreciată de fanii săi, care s-au lansat imediat în comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Vedeta și-a distrat prietenii virtuali

Peste 337.000 de oameni au urmărit clipul de câteva secunde, care a strâns peste 22.000 de reacții și peste 1000 de comentarii, într-un timp foarte scurt: “Cea mai interesantă dietă, mă atrage. Trebuie să o fac și eu”; “Super dietă, 100% slăbești, o să o încerc și eu. Mersi, Andra, ești o scumpă”; “Savurează cu sufletul tot ce e bun, avem doar o viață”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii săi.

Andra este nedezlipită de cei doi copii ai săi, de Eva și David. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut recent că mai vrea câteodată să petreacă și ceva timp de calitate împreună cu alesul inimii sale, cu Cătălin Măruță. Și chiar o face! Vedeta a spus că mai pleacă într-un concediu prelungit doar ea și soțul ei. Recunoaște că nici unul dintre ei nu ar putea sta departe de cei mici mai mult timp, deoarec s-ar topi de dorul lor.

”Cel mai mult îmi place să descoperim lumea împreună, să mergem în locuri noi, să gustăm mâncăruri, să cunoaștem oameni. Nu am nevoie de experiențe deosebite, ci doar de timp, de un weekend prelungit în doi. Avându-i pe Eva și pe David, nu îmi propun să petrec mai multe zile departe de ei, am fi topiți de dorul lor”, a spus Andra, într-un interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe