S-a aflat ce salariu baban are Cătălin Măruţă. Este clar, e unul dintre favoriţii Pro TV-ului

Ioana Bucur 29.10.2021, 08:33
S-a aflat ce salariu baban are Cătălin Măruţă. Este clar, e unul dintre favoriţii Pro TV-ului

Simpaticul prezentator are toate motivele să fie mereu cu zâmbetul pe buze în timpul emisiunilor sale. Este cu siguranță unul dintre favoriții celor din conducerea Pro TV, dacă ne uităm la salariul pe care Cătălin Măruță îl primește lunar de la postul de televiziune. Jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro au obținut informații în exclusivitate.

Cătălin Măruță, salariu uriaș de la Pro TV

De la tânărul rebel cu părul lung până la omul de familie, Cătălin Măruță s-a maturizat în fața camerelor de filmat, iar cea mai lungă parte a carierei sale este legată de Pro TV. Prezentatorul a adus audiențe impresionante postului de televiziune reușind să obțină, de-a lungul timpului exclusivități pentru care a trebuit „să se bată” cu trusturile concurente. Așadar, nu este nicio surpriză că este răsplătit pe măsură de șefi.

Când vine vorba despre salariul pe care îl încasează lunar, Cătălin Măruță depășește cu mult alte numele grele ale Pro-ului. Mai exact, potrivit unor surse Playtech-Impact.ro, Cătălin Măruță încasează 12.000 de euro, în timp ce Neti Sandu primește 1.500 de euro, deși muncește de luni până duminică.

Să nu credeți că prezentatorul ajunge în redacție cu câteva minute înainte de a intra pe post și pleacă acasă imediat după. Cătălin este un profesionist desăvârșit, el ajungând la muncă cu câteva ore bune înainte de a intra în direct. De asemenea, Cătălin Măruță este extrem de implicat, participă la ședințe și vine cu idei ori de câte ori are ocazia, dar și sună vedete pentru a le invita în show.

S-a aflat ce salariu baban are Cătălin Măruţă
Catalin Maruta

Pentru câi bani a plecat Florin Călinescu la Prima TV

Colecția de vedete de la Pro Tv a suferit o pierdere uriașă în urmă cu câteva luni, odată cu plecarea lui Florin Călinescu. 

„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian (n.r – Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri”, spunea Florin Călinescu, după ce a încetat colaborarea cu Pro TV.

Se pare că Florin Călinescu a primit o ofertă de nerefuzat de la reprezentanții Prima TV. Potrivit informațiilor obținute de redacția Playtech-Impact.ro, actorul și-ar fi negociat cu atenție contractul și ar primi suma de 8.000 de euro pe lună, adică în jur de 666 de euro pe ediție.

Urmăriți Impact.ro și pe