Detaliul care a dat-o de gol pe Mihaela Rădulescu. S-a despărțit sau nu de Felix Baumgartner

Iancu Andreea 11.08.2020, 08:08
Detaliul care a dat-o de gol pe Mihaela Rădulescu. S-a despărțit sau nu de Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu formează un cuplu alături de Felix Baumgartner încă din 2015. Totuși, relația celor doi pare să nu mai funcționeze. Deși erau mai fericiți ca niciodată, Mihaela și Felix par să se fi despărțit. Detaliul pe care mulți l-au observat i-a dat de gol. Fanii vedetei se întreabă dacă este sau nu vorba despre o despărțire în celebrul cuplu de la Monaco.

Mihaela Rădulescu, despărțită sau nu de Felix?

Vedeta de televiziune părea să își fi găsit jumătatea alături de austriacul Baumgartner. Cei doi formau un cuplu perfect, amândoi având aceeași vârstă și împărtășind pasiunea pentru sport. Mihaela formează un cuplu alături de Felix de mai bine de 5 ani, timp în care au fost de nedespărțit. Fiind parașutist, Felix obișnuia să călătorească foarte mult, motiv pentru care Mihaela îl însoțea pentru a petrece timpul împreună.

În ciuda fericirii afișate de ei, se pare că lucrurile nu mai sunt ca odinioară. Mihaela și-a aniversat cea de-a 51 zi de naștere pe data de 3 august, ocazie cu care fanii au observat un detaliu important. Prezentatoarea de televiziunea a avut alături mulți apropiați, însă de la petrecere a lipsit tocmai iubitul său, Felix. De asemenea, Mihaela a postat mai multe mesaje de felicitare primite de la diferite persoane, însă nici unul de la partenerul său de viață.

Pe de altă parte, fanii Mihaelei Rădulescu au observat că cei doi nu mai postează fotografii împreună pe conturile de socializare. De aici și presupunerea că cei doi și-au spus adio. Se pare că previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra se adeveresc.

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare. Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare.”, a declarat Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Vedeta va prezenta un nou sezon al emisiunii
Mihaela va prezenta un nou sezon al emisiunii de la Pro TV

Vedeta revine pe micile ecrane într-un show de televiziune

În ciuda enigmelor din viața sa personală, Mihaela este pregătită să revină pe platourile de filmare. Astfel, vedeta a început deja munca pentru un nou sezon al emisiunii “Ferma”, la Pro TV. Prezentatoarea dezvăluia că este extrem de încântată și entuziasmată că începe din nou munca.

„Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, declara Mihaela Rădulescu înainte de începerea filmărilor.