Sezonul 2 al emisiunii Ferma de la PRO TV. Când va reveni Mihaela Rădulescu pe micile ecrane

Stefan Daniel 04.07.2019, 15:01
Sezonul 2 al emisiunii Ferma de la PRO TV. Când va reveni Mihaela Rădulescu pe micile ecrane

Sezonul 2 al emisiunii Ferma, de la PRO TV, va reveni pe micile ecrane, ca să-ți arate o nouă aventură a unor vedete și a unor concurenți pe care nu i-ai mai văzut. Este posibil să o revezi și pe Mihaela Rădulescu drept gazdă a emisiunii, alături de Cristian Bozgan, acest „Bear Grylls” al României, capabil să supraviețuiască în orice condiții extreme, în natură.

Sezonul 2 al emisiunii Ferma la PRO TV

Sezonul 2 al emisiunii Ferma de la PRO TV. Când va reveni Mihaela Rădulescu pe micile ecrane

Emisiunea Ferma, un nou început a fost difuzată la începutul acestui an și a fost concepută mai mult ca o alternativă, decât ca o continuare a celor patru sezoane precedente ale emisiunii Ferma Vedetelor. Producătorii PRO au oferit telespectatorilor un nou format, cu mai mult suspans, probe mai interesant, dar și nervi întinși la maximum din partea vedetelor care s-au luptat pentru marele premiu.

Deocamdată, PRO TV n-a oferit nicio informație oficială cu privire la data când va fi difuzat al doilea sezon al emisiunii, dar, având în vedere succesul pe care aceasta l-a avut în prima parte a lui 2019, este foarte probabil să se pregătească un nou sezon.

Ferma, un nou început ar putea să revină pe micile ecrane cu al doilea sezon din această toamnă, așa cum se întâmplă, de regulă, cu toate emisiunile, de exemplu Vocea României sau Românii au talent.

Sezonul 2 al emisiunii Ferma la PRO TV: unde se filmează

Cele mai frumoase aspecte ale acestei emisiuni sunt peisajele de vis. Emisiunea a fost realizată în întregime în România, dar mulți telespectatori s-au întrebat unde anume au fost surprinse acele peisaje feerice.

Anul acesta, întrebarea fanilor Fermei au primit și răspuns. Se pare acest sezon din 2019 a fost filmat în Caraș-Severin, iar clădirea la construcția căreia au muncit vedetele a fost, cândva, o școală. Se spune chiar că aici ar fi învățat, un an, însuși Regele Mihai. Scopul finalizării lucrării a fost ca, după finalizarea show-lui, acolo să fie iar primiți copii în tabără.

Sezonul 2 al emisiunii Ferma la PRO TV: prezentatori diferiți, dar succes ascendent

Ferma, un nou început este o emisiune care se bazează pe varianta suedeză a show-lui cu același nume, care a fost creat încă din 2001 de Strix și produsă în asociație cu Sony Entertainment și Endemol.

La noi, emisiunea, în varianta românească, produsă de PRO TV, a fost difuzată pentru prima dată în 2015, în luna martie.

Primele două sezoane au fost prezentate de Iulia Vântur. Al treilea a fost apoi prezentat de Monica Bârlădeanu, iar cel de-al patrulea, de Mihaela Rădulescu. Sezonul de la începutul anului 2019 a fost prezentat tot de către aceasta din urmă și este pozibil să rămână pe acest post și în al doilea sezon, dar nu există nicio confirmare din partea ei sau PRO TV.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe