Cum arată soția lui Cabral la cinci luni după ce a născut. Fanii au rămas uimiți când au văzut-o

Badea Violeta 06.04.2022, 19:35

Andreea Ibacka trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Frumoasa vedetă a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu aproximativ cinci luni. Soția lui Cabral a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit, Tiago. Cuplul mai are o fetiță, Namiko, în vârstă de aproape trei ani. Ca orice femeie, în perioada sarcinii, blondina s-a ales și cu câteva kilograme în plus, însă face eforturi considerabile pentru a le da jos. Cum arată, acum, partenera de viață a prezentatorului TV!

Andreea Ibacka s-a fotografiat la sală. Cum arată la cinci luni de când a născut

În luna octombrie a anului trecut, familia Andreei Ibacka și a lui Cabral s-a mai mărit cu încă un membru. Superba blondină a devenit mămică pentru a doua oară, după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei Tigo.

Cei doi soți mai au o fetiță, pe nume Namiko, iar Cabral mai are o fiică din căsnicia cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 19 ani. Acum, prezentatorul este mai fericit ca niciodată, fiindcă soția lui i-a dăruit și un băiețel.

Așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, Andreea Ibacka a avut mici probleme cu greutatea, dar este decisă să revină la silueta pe care o avea înainte, așa cum ea însăși le-a mărturisit prietenilor săi virtuali de pe Instagram. Recent, vedeta s-a fotografiat la sală, iar rezultatele deja se văd. Blondina arată fenomenal și nici nu pare să fi fost vreodată însărcinată.

Andreea Ibacka s-a fotografiat la sala
Andreea Ibacka s-a fotografiat la sala

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral

Andreea Ibacka și Cabral și-au unit destinele în urmă cu mai bine de zece ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”, difuzată pe postul Acasă TV în anul 2007.

„Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor. Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a povestit Andreea Ibacka la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...