Cum arăta Simona Gherghe la primul ei jurnal la Antena 1. Era anul 2002 și avea 24 de ani. FOTO

Emanuela Pană 07.08.2021, 12:30

Simona Gherghe este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune din România, fiind prezentă pe micul ecran de nu mai puțin de 19 ani. De-a lungul timpului, aceasta a moderat mai multe emisiuni la Antena 1, reușind să se concentreze atât asupra carierei, cât și asupra familiei. Este căsătorită și are doi copii. De curând, Simona a deschis „cutiuța cu amintiri“, împărtășind cu fanii o poză cu ea la 24 de ani, când prezenta pentru prima dată jurnalul de știri.

Cum arăta Simona Gherghe la primul ei jurnal

Simona Gherghe a sărbătorit de curând 19 ani de la prima sa apariție pe postul Antena 1, postând cu prilejul acestei aniversări mai multe fotografii cu ea de la începutul carierei. În urmă cu 19 ani ani, la studiourile Antenei 1, Simona Gherghe se așeza pentru prima dată în fața camerelor de filmat.

Cu zâmbetul și naturalețea-i caracteristice, tânăra, pe atunci roșcată, era cuprinsă de emoții, însă făcea ceea ce își dorea atât de mult. Discret machiată și îmbrăcată într-un sacou închis la culoare, Simona Gherghe anunța evenimentele zilei de 15 aprilie 2002.

Timpul a trecut, iar acum are 43 de ani, însă frumusețea sa a rămas neschimbată. E drept că acum nu mai are același breton și nici șuvițe roșcate, devenind puțin mai sofisticată odată cu anii, dar privirea ei caldă este aceeași. În urmă cu 19 ani, când nici nu împlinise încă cei 24 de ani, Simona Gherghe nu avea nici cea mai vagă idee că va rămâne în același trust timp de aproape două decenii.

Pentru a marca această ocazie specială pentru ea, vedeta de la Antena 1 a postat mai multe fotografii în mediul online, alături de un mesaj care i-a emoționat pe fani, strângând peste 15.000 de aprecieri. Mai mult, fanii i-au urat Simonei cât mai mulți ani în televiziune.

Citește și: Simona Gherghe, atacată şi ea. Vedeta de la Antena 1, mărturisire neaşteptată: „Mi-a fost frică pentru viaţa mea“

Era anul 2002 și avea 24 de ani

Printre cei care i-au transmis un mesaj frumos prezentatoarei se numără și colega sa, Mirela Vaida.

Cum arăta Simona Gherghe la 24 de ani, când abia se lansa în televiziune
Cum arăta Simona Gherghe la 24 de ani, când abia se lansa în televiziune

După cum puteți observa, Simona Gherghe a ținut să le adreseze un sincer „muțumesc!“ urmăritorilor ei, pentru tot sprijinul pe care i l-au acordat pe parcursul anilor.

Aveam aproape 24 de ani când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă… Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasă.

În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show. În câteva luni, «Mireasa» a ajuns lider de piață! Nu am cuvinte să vă mulțumesc… Pentru un prezentator și echipa lui e cea mai mare răsplată. Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături, aproape zi de zi, în acești 19 ani. Mă înclin. Sunteți în inima mea!“, a scris Simona Gherghe pe rețelele sociale.

În tot acest timp, aceasta a prezentat mai multe emisiuni la același post TV, în prezent moderând show-ul „Mireasa“, despre care vedeta TV a ținut să precizeze ca are un succes fenomenal la public.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...