Antena 1, mişcare de zile mari. Ce intră pe post în locul emisiunii „Mireasa”. Surpriză mare

Ana Anitoiu, Ioana Constantin 22.07.2021, 23:12
Antena 1, mişcare de zile mari. Ce intră pe post în locul emisiunii „Mireasa”. Surpriză mare

Programul televiziunii Antena 1 se modifică. Emisiunea ”Mireasa” prezentată de Simona Gherghe va fi înlocuită, luna viitoare, deoarece ajunge la final de sezon. Iată ce îi va lua locul.

Ce va difuza Antena 1 în locul emisiunii ”Mireasa”

Finala sezonului al treilea al emisiunii ”Mireasa” va fi difuzată la data de 1 august. În următoarea zi, luni, 2 august, Antena 1 va da de la ora 14:00 un cu totul alt program. Mai exact, un serial numit ”Povești de familie”.

Serialul este inspirat din formatul mexican ”La Rosa de Guadalupe” și are ca temă familia și societatea contemporană română. ”Abordează problema bullying-ul, violenţa domestică, diferenţele sociale şi efectele migraţiei”, au anunțat oficialii de la Antena 1.

Serialul ”Povești de familie” va fi difuzat de Antena 1 cinci zile pe săptămână, de luni până vineri. Totuși, acest serial ar urma să facă parte din programul televiziunii doar în luna august, în timpul pauzei echipei emisiunii ”Mireasa”. Show-ul prezentat de Simona Gherghe ar reveni cu cel de-al patrulea sezon la sfârșitul lunii august.

Antena 1, miscare de zile mari. Ce intra pe post in locul emisiunii Mireasa
Simona Gherghe la emisiunea Mireasa de la Antena 1

Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida

În urmă cu câteva luni, Simona Gherghe i-a transmis un mesaj de susținere Mirelei Vaida, care a înlocuit-o ca prezentatoare la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1. Vedeta n-a rămas indiferentă după ce colega ei a fost atacată de o femeie în direct și i-a luat apărarea în fața oamenilor care au spus că totul a fost de fapt o făcătură pentru atragerea audienței.

”Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.

E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întodeauna”, a scris atunci Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, despre motivul pentru care nu a revenit la ”Acces Direct”

Simona Gherghe s-a despărțit de emisiunea ”Acces Direct” înainte de a naște cel de-al doilea copil. Deși fanii show-ului o așteptau să se întoarcă, vedeta le-a făcut surpriza de a începe un nou proiect – ”Mireasa”. Ea a explicat care a fost unul dintre principalele motive pentru care a luat această decizie precizând că își dorea de multă vreme o schimbare.

”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie îmi revine partea cea mai uşoară.”, a spus Simona Gherghe potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...