Simona Gherghe, atacată şi ea. Vedeta de la Antena 1, mărturisire neaşteptată: „Mi-a fost frică pentru viaţa mea”

Ioana Bucur 09.06.2021, 12:10
Simona Gherghe, atacată şi ea. Vedeta de la Antena 1, mărturisire neaşteptată: „Mi-a fost frică pentru viaţa mea”

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România a făcut o mărturisire tulburătoare. Simona Gherghe, atacată și ea. Emoționată de drama prin care trece Mirela Vaida, cea căreia i-a predat ștafeta la Acces Direct, vedeta Antena 1 a povestit prin ce a trecut.

Simona Gherghe, atacată şi ea

Mirela Vaida a fost atacată, în direct, pe platoul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. O femeie a reușit să se strecoare printre membrii echipei de filmare, complet dezbrăcată, și a aruncat cu un „pietroi foarte mare” spre ea în timp ce țipa fără încetare la prezentatoare să îi dea bani.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida, la scurt timp după incidentul șocant.

Din prima clipă, opinia publică a fost divizată. În timp ce unii erau revoltați că așa ceva s-a putut întâmpla într-un platou de televiziuni, multe voci susțineau că era vorba, de fapt, despre o înscenare, o regie pusă la cale chiar de echipa Acces Direct.

„Voi face plângere pentru tentativă de omor în formă continuată. Vreau ca statul român să mă apere. Nu înțeleg de ce acei medici care au internat-o prima dată pe această femeie i-au dat drumul. Nu înțeleg de ce autoritățile nu fac nimic”, a explicat Mirela Vaida, la Antena 3.

Simona Gherghe, atacată şi ea
Simona Gherghe și Mirela Vaida

”Mi-a fost frică pentru viaţa mea”

Imaginile tulburătoare au răscolit amintiri dureroase fosta prezentatoare a emisiunii. Simona Gherghe, atacată şi ea. Invitată la emisiunea lui Dan Capatos, vedeta de la Antena 1 a făcut o mărturisire neaşteptată despre perioada în care a lucra la Acces Direct. Actuala gazdă a emisiunii Mireasa a spus că acuzațiile ce i s-au adus Mirele Vaida i se par nedrepte și că, din nefericire, și ea a fost nevoită să treacă prin incidente asemănătoare.

„Mi se pare umpic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme. Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gesitonat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea’, a declarat Simona Gherghe la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...