Cum arată şi cu ce se ocupă sora Iuliei Albu. Karin Voichiţă a surprins internauţii

Badea Violeta 04.07.2021, 21:10

Pe Iulia Albu o cunoaște toată lumea, dar puțini sunt cei care știu cum arată sora ei. Criticul de modă a publicat o imagine cu frumoasa Karin, iar din fotografie se poate observa că cele două seamănă ca două picături de apă. Iată cum arată şi cu ce se ocupă sora Iuliei Albu. Karin Voichiţă a surprins internauţii!

Cum arată şi cu ce se ocupă sora Iuliei Albu

Iulia Albu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc. Criticul de modă reușește să surprindă de fiecare dată cu aparițiile sale și reușește să se mențină, tot timpul, în centrul atenției. De departe cea mai șocantă apariție a fost atunci când și-a scos la plimbare găina.

De asemenea, vedeta a fost implicată într-un scandal cu fostul său soț, Mihai Albu. În urma acestei relații, Iulia Albu a născut-o pe Mikaela. Oamenii sunt obișnuiți să o vadă pe vedetă peste tot, dar puțini sunt cei care cunosc detalii legate despre sora ei, Karin Vochița.

Sora Iuliei Albu stă cât mai departe de lumina reflectoarelor, dar este o prezență încântătoare. Karin Vochița, în vârstă de 36 de ani, seamănă leit cu sora sa din punct de vedere al aspectului fizic, dar nu are aceeași dorință de a fi în centrul atenției. Tânăra este o persoană foarte discretă.

Karin Voichiţă a surprins internauţii

Karin a terminat Academia de Studii Economice și este consultant de management pentru diverse firme, în regim de freelancer. Recent, Iulia Albu și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram și a publicat o fotografie cu sora sa. După cum se poate din imagine, cele două seamănă izbitor.

 „Ladies and gentlemen, la cererea publicului, astazi postez o fotografie rara cu superba mea surioara. ❤️ you sis!”, a fost mesajul din dreptul fotografiei.

Karin, sora Iuliei Albu
Karin, sora Iuliei Albu

Iulia Albu, dezvăluiri despre rolul de mamă

Iulia Albu are o relație foarte bună cu Mikaela, fiica ei și a designerului Mihai Albu. Micuța s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Mikaela are 11 ani și seamănă foarte mult cu mama ei. În urmă cu ceva timp, vedeta a dat detalii despre rolul de mamă.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani.  Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, spunea criticul de modă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...