Iulia Albu se mărită din nou și face dezvăluiri despre fostul soț. Ce i-a cerut Mihai Albu la divorț

Iancu Andreea, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 16:18
Iulia Albu se mărită din nou și face dezvăluiri despre fostul soț. Ce i-a cerut Mihai Albu la divorț

Iulia Albu, unul dintre cei mai acizi critici de modă, este protagonista unor scandaluri ce par fără sfârșit cu fostul său soț, creatorul de pantofi, Mihai Albu. Recent, vedeta, care s-a despărțit de fostul partener în urmă cu opt ani de zile, a făcut un gest neașteptat. Iulia Albu a dezvăluit că se mărită din nou și a vorbit despre ce i-a cerut lui Mihai Albu la divorț. În plus, invitată fiind în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Iulia a reușit să îl șocheze pe fostul său soț cu o cerință inedită, în direct.

Iulia Albu a anunțat că se mărită din nou printr-un gest neașteptat față de fostul soț

Iulia și Mihai Albu au trăit o poveste frumoasă de dragoste, bucurându-se de un mariaj fericit timp de nouă ani de zile. Din păcate, în cuplu au intervenit tensiunile și, în ciuda faptului că aceștia deveniseră și părinți, cei doi au divorțat în 2013. La opt ani de la separarea de fostul soț, Iulia Albu a anunțat că se mărită, într-un mod total neașteptat. Fiind invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre fosta relație și chiar a reușit să îl pună în dificultate pe Mihai Albu, în direct.

Iulia i-a cerut lui Măruță să îl sune pe Mihai Albu în timp ce se aflau în timpul filmărilor. Ulterior, vedeta a făcut anunțul cel mare, că se căsătorește și l-a rugat pe fost soț să îi creeze pantofii pentru nuntă. Răspunsul creatorului de modă a fost cât se poate de sincer, Mihai Albu fiind vizibil enervat de gestul răutăcios al foste soții. Iulia Albu este extrem de discretă în ceea ce privește relația cu partenerului său actual, Mike, cu care are o relație de peste patru ani.

Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes, a spus Iulia Albu, în timp ce purta o conversație prin telefon cu fostul soț.

Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei, a spus Mihai Albu.

Iulia Albu se mărită, din nou
Iulia Albu a vorbit despre divorțul de Mihai Albu

Motivul pentru care Iulia Albu a păstrat numele designerului după divorț

În 2013, Iulia și Mihai Albu își spuneau adio după o căsnicie de nouă ani de zile și apariția pe lume a rodului iubirii lor, Mikaela. Cuplul s-ar fi separat la dorința creatorului de modă, Iulia rămânând totuși cu numele Albu. Pentru că multe guri rele au afirmat că aceasta se folosește încă de notorietatea fostului partener, Iulia Albu a decis să spună lucrurilor pe nume și a dezvăluit motivul pentru care a păstrat numele fostului soț, după divorț. În plus, vedeta a oferit detalii despre despărțire, aceasta renunțând la verighetă și la mașina cadou făcută de Mihai.

Am păstrat numele de Albu pentru a avea același nume cu fiica mea, Mikaela. Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o, a dezvăluit Iulia Albu la podcastul „Acasă la Măruță”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...