Cum arată și cât costă cea mai scumpă Dacia scoasă la vânzare pe mobile.de

Daria Petrescu, Alexandrina Toader 23.04.2021, 09:12
Cum arată și cât costă cea mai scumpă Dacia scoasă la vânzare pe mobile.de

În ultimii ani, mai multe modele Dacia au fost scoase pe piața din România, dar și din străinatate. Unii spun că mașinile sunt scumpe și nu își justifică prețul, alții spun că Dacia este una dintre cele mai dotate mașini. Cu toate astea, mai multe site-uri din țară sau de peste hotare, au scos marca auto a României la vânzare, la prețuri record. Cum arată și cât costă cea mai scumpă Dacia scoasă la vânzare pe mobile.de.

Cum arată și cât costă cea mai scumpă Dacia scoasă la vânzare pe mobile.de

Dacia este marca auto a României și cel mai mare producător de automobile. Din anul 1999, Dacia aparține grupului francez Renault. În cazul în care vrei să îți cumperi o Dacia, trebuie să știi că prețul diferă de la un model la altul. De asemenea, contează foarte mult și cum este utilată. Cum arată și cât costă cea mai scump Dacia scoasă la vânzare pe mobile.de .

Ei bine, modelul Dacia Duster Blue dCi 115 4WD Pickup CARPOINT EDITION costă, nici mai mult nici mai puțin, de 28.490 € (Brutto). De altfel, acesta este cel mai scump model Dacia scos la vnzare pe acest site.

Mșina este dotată și potrivit comentariilor apărute pe site-ul respectiv, își justifică prețul. Există și păreri potrivit cărora prețul este mult prea mare pentru o Dacia, mulți făcând comparație cu automobilele de lux.

Cea mai scumpă Dacia scoasă la vânzare în România, în urmă cu doi ani

Unii spun că prețul unei mașini dacia este destul de mare, ajung să depășească chiar o mașină străină mult mai bună, cu un designer mai atrăgător. Ei bine, în urmă cu aproape doi ani, un proprietar al unui dacii a cerut o sumă fabuloasă pe autoturismul său. Care este cea mai scumpă Dacie vândută la ora actuală în România.

Un bărbat a șocat în urmă cu aproape doi ani, atunci când a cerut pe mașina lui, veche din 2015, suma de 12.000 de euro. Anunțul a fost postat pe site-ul autovit.ro, unul dintre cele mai căutate și apreciate în domeniu.

Autovit este cea mai mare “piață” auto online din România. Găsești acolo de toate pentru toți. De la autoturisme de câteva sute de euro până la sute de mii de euro.

Despre Dacia

Dacia este marca auto a României și cel mai mare producător de automobile.

– Între 1970-1980,  Dacia dezvoltă o întreagă gamă de modele care va cuprinde mai multe tipuri de vehicule de persoane şi utilitare.

– Automobile Dacia continuă autonom producţia de autoturisme derivate din gama Renault 12 şi după anul 1978.

– Anul 1995 este marcat de lansarea primului autoturism conceput 100% de inginerii români, Dacia Nova.

– Dacia devine o marcă a Grupului Renault în 1999

– În 2004 Dacia lansează sedanul de familie Logan, un simbol al reînnoirii mărcii. În anii ce urmează, succesul companiei este spectaculos și doboară toate recordurile de fabricație.

-mai departe, gama este extinsă cu modelul Logan MCV în 2006, Logan Van în 2007, Logan Pick-Up și Sandero în 2008 și Duster în 2010.

– Fabrica de la Pitești funcționează acum la capacitate maximă, în 2011

– Se deschide o nouă fabrică în Tanger (Maroc), în 2012

 

Urmăriți Impact.ro și pe