Îl mai ții minte pe Papa Junior? Era star în muzica anilor 2000 în România, acum vinde carne de porc și a fost condamnat

Nicu Stan, Narcisa Tomulescu 22.04.2021, 09:11
Îl mai ții minte pe Papa Junior? Era star în muzica anilor 2000 în România, acum vinde carne de porc și a fost condamnat

Îl mai ții minte pe Papa Junior? Era star în muzica anilor 2000 în România, acum vinde carne de porc și a fost condamnat. Papa Junior a lansat melodii care sunt difuzate și astăzi- ”Ploaia” ori ”Ai să-nțelegi”.

Papa Junior, muzicianul care făcea furori în anii 2000 s-a reprofilat. Acum vinde carne de proc

Îl mai ții minte pe Papa Junior, tânărul care era star în muzica anilor 2000 în România? Acum s-a reprofilat și vinde carne de porc cu TIR-urile.

După ieșirea sa din muzică, cel ce a dat startul trupei Voltaj către faimă prin succesul ”Asta-i viața” (prelucrare după ”We Will Rock You”,  Queen), Cristian Eusebiu Tocănel, în vârstă de 42 ani, a trecut prin boardul mai multor companii de profil. Ultima a fost un consorțiu european, una dintre cele mai importante firme în domeniul importului și exportului internațional de animale.

Cristian Eusebiu Tocanel a renuntat la muzica
Cristian Eusebiu Tocanel a renuntat la muzica

Papa Junior, director la mari companii de import-export

A fost director regional al acestei companii, firmă care are o cifră de afaceri de peste 250 milioane euro. De altfel, aventura lui  Papa Junior în lumea afacerilor s-a lăsat și cu o condamnare, 4 ani de supraveghere judiciară, scrie money.ro.

La începutul anilor 2000, ”Ploaia”, marele său succes, răsuna la toate canalele de radio și era disponibilă la tarabele cu casete audio. După acest hit a urmat ”Ai să înțelegi”, o colaborare cu aceeași solistă Monik, iar piesa a făcut parte din toate clasamentele muzicale ale acelor vremuri. Cristian Eusebiu Tocănel alias Papa Jr, compozitor, textier, orchestrator și inginer de sunet, a lucrat cu multe soliste, printre care Nicoleta Matei, Paula Seling, Simona Nae, Alexandra Ungureanu, dar și cu soliști, cum ar fi celebrul Adrian Enache.

Papa Junior nu regretă ieșirea din muzică

Mesajul cântecului ”Ai să-nțelegi” este unul tăios, dar în același timp, sentimental, atingând coardele sensibile ale celor care o ascultă. El se constituie într-o atitudine de prevenire a iubitei, de către iubit, în ceea ce privește regretele viitoare, referitoare la despărțirea dintre cei doi: “Ai să-nțelegi cândva/Cât ai greșit/Și nu vei afla/Cât te-a iubit/Și-atunci/vei regreta“.

Chiar dacă vedetelor din muzică le este greu să se despartă de privilegiile unei astfel de vieți, fiind mereu în atenția tuturor, Papa Junior, pe numele său Cristian Tocănel, a avut motive serioase să facă acestă schimbare profesională totală. Cristian Tocănel nu regretă ieșirea din showbiz, înrucât a ajuns în fruntea unor mari firme de producție și distribuție de carne, companii cu cifre de afaceri astronomice.