Cum arată Sarah, fiica cea mare a Anamariei Prodan, la 20 de ani. Cât de mult seamănă cele două. Foto

Elena Avramescu 11.09.2020, 20:13

Astăzi, fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a împlinit astăzi vârsta de 20 de ani. Și fiindcă este mândria sa cea mai de preț, Anamaria Prodan a ținut să facă public anunțul aniversării fiicei sale, fiind extrem de emoționată.

Cum arată Sarah, fiica cea mare a Anamariei Prodan, la 20 de ani

Anamaria Prodan nu a ratat șansa de a se lăuda cu fiica ei pe pagina sa de Instagram, unde i-a dedicat nu una, ci mai multe postări. Prima a fost o imagine din copilărie, cu mesajul: „La mulți ani, înger mic. Sunt mândră să fiu mama ta. Te iubesc până la lună și înapoi!”, iar a doua, o imagine din prezent, cu mesajul „Te iubesc, îngerul meu”.

Fanii n-au stat pe gânduri și i-au urat „La mulți ani”, lăsând o mulțime de comentarii frumoase: „La multi ani,Sarah!❤️, La multi ani, sanatate si bucurii! Mare frumuseteeeeee !!!!!?❤️❤️❤️, La multi aniiii…fericiti!????????????, Happy birthday, beautiful girl! ?, La multi ani!❤️❤️, LA MULȚI ANI Sarah❤️?, Wow ce frumusețe ?????”.

Cum arata Sarah, fiica cea mare a Anamariei Prodan
Cum arata Sarah, fiica cea mare a Anamariei Prodan

Sarah, confundată cu o vedetă internațională

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah, este o adevărată vedetă pe Instagram, la doar 20 de ani. Aceasta a moștenit frumusețea de la mama sa, dar și curajul de a-și exprima feminitatea. În plus, are aproape o mie de urmăritori pe Instagram. În urmă cu câteva zile, tânăra a postat o poză pe Instagram cu ea într-o rochie neagră scurtă și mulată, ținând în mână o minge de baschet.

După cum era de așteptat, fotografia a adunat extrem de rapid peste 10.000 de aprecieri și i-au făcut pe fani să o asemene cu nimeni alta decât Kim Kardashian. „Pentru o secundă am crezut că ești Kim Kardashian”, i-a scris un fan pe Instagram.

Cea mai mare pasiune a acesteia este baschetul, sport pe care îl practică pentru performanță, însă ar putea foarte ușor să se reorienteze oricând către o carieră în modelling, având în vedere ce trăsături frumoase are. Însă Sarah preferă să rămână la pasiunea sa sportivă, lasând-o pe sora sa Rebecca să se remarce în domeniul frumuseții.

Sarah este mândria familiei pe partea de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...