Cum arată manichiura de 250 de euro făcută de o româncă în Spania. Modelul care transformă orice pedichiură simplă într-una de lux

Cum arată manichiura de 250 de euro făcută de o româncă în Spania. Modelul care transformă orice pedichiură simplă într-una de lux

Alegerea manichiurii potrivite poate da uneori mari bătăi de cap. Este mult mai greu decât alegerea lacului de unghii sau a formei unghiilor dorite. De asemenea, trebuie să iei în considerare ocazia, stilul tău de viață, cât timp ești dispusă să petreci la salon și, bineînțeles, bugetul. Cu atât de multe tipuri diferite de unghii și modalități de a le personaliza în funcție de stilul tău, nu este de mirare de ce este atât de dificilă alegerea unui model care să te reprezinte.

Manichiura de 250 de euro face furori în Spania

Dacă te-ai întrebat care este noul trend în materie de beauty, o româncă stabilită în Spania dă ora exactă în manichiură. Tânăra a devenit cunoscută în Barcelona datorită unui accesoriu inedit pe care îl aplică pe unghiile clientelor sale. Doritoarele sunt înnebunite după acest model și stau la coadă, pentru a-și face o programare.

O româncă și-a părăsit țara natală pentru a-și încerca norocul în Spania. Acum face mii de euro din manichiură, mai ales că cea mai scumpă costă chiar și 250 de euro! De acești bani, unghiile clientelor au parte de un mega răsfăț cu foițe de aur.

Accesoriul care transformă orice manichiură simplă într-una de lux

Manichiurita Ioana Cristescu încasează și 250 de euro pe o singură manichiură. Secretul constă într-o foiță de aur cu care românca creează modelul final. Este vorba despre aur pur de 24k, cu certificat de autenticitate. Unghiile de lux sunt la mare căutare de doamnele și domnișoarele din capitala Cataloniei. Ioana nu duce lipsă de cliente, în ciuda prețurilor destul de piperate, iar ideea sa inedită s-a transformat într-o afacere de succes.

„Avem unghiuța pregătită pentru decorare, o să aplicăm aur pur de 24k, avem diferite tipuri de aur. Diferența este că acesta este 100% de 24k, este aur extrem de volatil, este o foiță foarte fină, putem să vedem aici, trebuie să avem grijă inclusiv cu aerul condiționat, pentru că poate zbura”, a explicat Ioana Cristescu, nails artist, pentru Antena 3.

Unghiile devin bijuterii

Românca stabilită în Barcelona aplică foiţa de aur pe manichiura cu gel și acryl, accesoriul transformând orice model simplu într-unul de lux.

„Foița de aur există de mai multe tipuri, a fost o idee personală, întotdeauna mi-au plăcut bijuteriile, deși nu port, dar îmi plac și atunci m-am gândit să transform unghiile în niște bijuterii. Vom aplica un strat fin, de bază, pentru a putea lipi foița.

Cu foarte mare grijă trebuie să aplicăm bucățele de aur. Cu ajutorul pensulei putem rupe foița și obținem nail artul pe care îl dorește clienta noastră”, a dezvăluit manichiurista noastră.

Aur pur de 24k aplicat pe unghiile clientelor

După aplicarea foiței de aur pur de 24k, clienta mai trebuie să stea câteva minute în lampa de ultraviolete, apoi va avea o manichiură prețioasă și rezistentă pentru următoarele săptămâni.

„Manichiura cea mai economică începe de la 32-33 de euro și nu există o limită, depinde ce ne cere clienta.

Cel mai scump serviciu de manichiură aproximativ 250 de euro. Există foiță de aur de 24k este aur pur, se folosește și în tratamentele estetice, tratamente faciale și pe unghii, în acest caz, inclusiv în alimentație, adică este comestibilă. Apoi, avem foiță de aur în aliaj, este o foiță mai dură, care permite anumite culori, deci avem aur roz, aur galben, aurul clasic și aur alb”, a mai spus Ioana Cristescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...