Modele de unghii care vor fi la modă în 2022

Emanuela Pană 24.09.2021, 08:14
Modele de unghii care vor fi la modă în 2022

Mâinile delicate și îngrijite și manichiura frumoasă reprezintă atributul fiecărei femei care pune preț pe imaginea ei. Totuși, timp ce pentru unele doamne și domnișoare este suficient ca unghiile să fie îngrijite, altele sunt interesate de noile tendințe în materie de manichiură, pentru a fi mereu în pas cu moda. Dacă și tu faci parte din cea de-a doua categorie, aici intervine ajutorul pe care ți-l oferim noi. În continuare îți prezentăm 20 modele de unghii stilate și rafinate, care vor fi la modă în 2022.

Modele de unghii care vor fi la modă în 2022

Reprezentantele sexului frumos care urmează moda și nu își permit niciodată să iasă din casă fără machiaj, manichiură, coafură ori alte componente ale imaginii ideale vor urmări întotdeauna tendințele în materie de nail art design, care se schimbă de la an la an, precum și de la sezon la sezon.

În general, pe social media se găsesc suficiente idei de manichiură, care mai de care mai spectaculoase, însă nu toate s-au păstrat în tendințe. Indiferent de preferințele personale, vremea de afară, starea de spirit, domeniul de activitate, etc., credem că fiecare doamnă și domnișoară își va putea găsi prin intermediul acestui material manichiura ideală, care să fie, cel mai important, la modă în sezonul 2021 – 2020.

Menționăm încă de la început că simplitatea și naturalețea nu au fost anulate, însă avem idei de modele ideale și pentru cele dintre voi care optați de fiecare dată pentru unghii la modă într-un design extraordinar, completând aspectul dvs. la fel de spectaculos. Pentru dvs., am ales acele modele de unghii la modă în 2021 – 2022 al căror design prezintă diferite stiluri, forme, dar și cele mai populare tehnici.

În această recenzie veți găsi nu numai idei „proaspete“ de manichiură, pentru fiecare dorință și gust, dar și tendințe de manichiură sezonieră. În tendința sezonului 2021 – 2022 sunt cunoscute diferite tehnici de unghii, printre care manichiura franceză, gradient, manichiură monocromatică cu o soluție mată, manichiură „ochi de pisică“, „sticlă spartă“, ori design de marmură al unghiilor.

Modele unghii la moda 2021-2022. Tendințe actuale

1. Design elegant 

Unghiile într-un design minimalist sunt astăzi extrem de populare și, probabil, se vor păstra așa, întrucât există numeroase reprezentante ale sexului frumos care sunt de părere că nu este deloc necesar să creezi imagini întregi pe unghii pentru a le face să pară perfecte. Designul restrâns s-a dovedit câștigător în numeroase ocazii, unghiile la modă de acest tip fiind potrivite pentru orice look și completând discret orice imagine.

1
2
3
4
5

2. Manichiură la modă cu inscripții

În momentul în care vă decideți asupra unui nou design de unghii ar trebui să alegeți acea tehnică și acel model care se potrivește cu personalitatea dvs. Dacă vă plac inscripțiile drăguțe sau îndrăznețe, cuvintele sau literele pe unghii, iată câteva idei care v-ar putea fi de folos.

6
7
8

Citește și: Modele de unghii pentru diferite evenimente, inclusiv nunți sau Valentine’s Day. FOTO

Tendințe de manichiură pentru noul sezon

Pentru că vara a trecut și toamna i-a luat bucuroasă locul, este important să știți că în sezonul rece se poartă culorile pământii, culoarea verde, spre exemplu, arătând minunat pe unghiile lungi. Priviți doar aceste imagini!

9
10
11

3. Manichiură ombre la modă

12
13
14

4. Design de unghii cu ștrasuri

15
16
17

5. Design de unghii cu folie

18
19
20

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...