Trucul banal cu bicarbonat de sodiu pentru o manichiură perfectă. Efecte uimitoare pentru unghii

Redacția IMPACT 10.05.2020, 16:29
Trucul banal cu bicarbonat de sodiu pentru o manichiură perfectă. Efecte uimitoare pentru unghii

Trucul banal cu bicarbonat de sodiu pentru o manichiură perfectă este foarte ușor de pus în practică. Va intra foarte rapid în rutina de înfrumusețare, odată ce e testat, direct pe unghii.

Trucul banal cu bicarbonat de sodiu pentru o manichiură perfectă

Bicarbonatul de sodiu are efecte uimitoare asupra pielii și asupra unghiilor. Pentru că ajută la fortificarea și la regenerarea acestor țesuturi, este recomandat să folosiți pulberea miraculoasă odată cu fiecare manichiură. Bicarbonatul se poate aplica chiar înainte de primul strat de ojă. Unghiile pot deveni mai puternice cu ajutorul bicarbonatului. De accea este important ca fiecare manichiură să vină la pachet cu un astfel de truc simplu, dar foarte eficient.

Bicarbonatul de sodiu vă poate veni în ajutor pentru o varietate de probleme pe care le întâmpinați. Soluția regăsită în comerț la un preț mic a fost pusă în practică de generații întregi de gospodine și poate fi folosită și pe post de exfoliant natural.

Trucul banal cu bicarbonat de sodiu pentru o manichiură perfectă. Efecte uimitoare pentru unghii
Bicarbonatul de sodiu se dovedește a fi o soluție ideală pentru o manichiură perfectă

Efecte uimitoare pentru unghii

Bicarbonatul de sodiu are efecte uimitoare pentru unghii. Poate fi folosit ca atare, pentru o spălare pe mâini cu o curățare în profunzime alături de puțin săpun lichid. Fie puteți prepara un tratament natural acasă, pe care să îl aplicați direct pe unghii.

Este nevoie de puțin bicarbonat, aproximativ o lingură, în amestec cu o cantitate mică de apă. Pasta pe care o obțineți poate fi aplicată pe unghiile mâinilor, dar și pe cele de la picioare. Deoarece are și un efect antifungic, bicarbonatul poate deveni un remediu incredibil în lupta cu ciuperca piciorului și alte afecțiuni de acest tip.

Poate elimina foarte multe afecțiuni rămase neștiute ce se pot ascunde la nivelul unghiei. De aceea, este important ca fiecare manichiură să înceapă cu o curățare în profunzime. Sarea activă din bicarbonat la face ca unghiile să fie mai puternice și să aibă un aspect mult mai plăcut și sănătos, potrivit realitatea.net.

Urmăriți Impact.ro și pe