Cum arăta mama Mihaelei Rădulescu, în tinerețe. Era de o frumusețe copleșitoare. Foto

Redacția IMPACT 27.01.2020, 14:22
Cum arăta mama Mihaelei Rădulescu, în tinerețe. Era de o frumusețe copleșitoare. Foto

Mulți o cunosc pe Mihaela Rădulescu, dar puțini sunt cei care o știu pe femeia care i-a dat viață!  Îndrăgita prezentatoare de televiziune a făcut publică o poză cu mama sa, din tinerețe, iar imaginea a luat din surprindere fanii. Femeia era de o frumusețe copleșitoare. Imagini mai jos!

Cum arăta mama Mihaelei Rădulescu, în tinerețe

Mihaela Rădulescu a adus în atenția fanilor o imagine cu mama sa, din tinerețe, înainte ca aceasta să devină părinte. Vedeta a făcut această postare cu prijelul aniversării mamei sale, când a ținut să-i adreseze în spațiul public un mesaj emoționat, dar și să le arate prietenilor virtuali o fotografie cu aceasta.

Din poză se vede faptul că vedeta a moștenit trăsăturile frumoase ale acesteia. Imaginea care o surprinde pe Marilena Țiganu, în tinerețe, a fost intens apreciată de fani.

„Da, e Mama. Puțin înainte să devină …mamă, de 2 ori. E la fel de frumoasă și azi, pentru că așa sunt toate mamele lumii. Iar noi, copiii, suntem singurii care știm cum bate inima lor, doar asta a fost prima muzică pe care am auzit-o în viață, nu ? Și dacă astăzi sunt o femeie puternică, e și pentru că m-a crescut o femeie puternică.

Mulțumesc, Mama ! Te iubim ! Ayan, Florin, Ioana, Anca si… Tango:)”, a scris Mihaela Rădulescu, alături de fotografia cu mama sa. Mesajele cu urări aniversare au curs pe bandă rulantă pentru mama vedetei.

Mama Mihaelei Rădulescu, în tinerețe
Mama Mihaelei Rădulescu, în tinerețe

„Confirm ca este o femeie foarte frumoasa! O adevarata Doamna si un om minunat! Am cunoscut-o intr-un shop al unui operator de telefonie mobila. Era clienta mea favorita. In nebunia acelor inceputuri ale telefoniei mobile, timpul cu dumneai era vis si relaxare. Ii doresc multa sanatate si-o imbratisez cu drag!”, i-a transmis cineva Mihaelei.

„La mulți ani mamei tale ? … mai locuiește in Piatra Neamț?”, a vrut unul dintre prietenii virtuali ai prezentatoarei să afle, iar reacția vedetei nu a întârziat să apară.

„Nu, nu mai am pe nimeni în țară.”, a fost răspunsul Mihaelei Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe