La ce oră este programat meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 Australian Open, și cine transmite la tv.

Diana Radu 20.01.2020, 19:21
La ce oră este programat meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 Australian Open, și cine transmite la tv.

Simona Halep o va înfrunta pe Jennifer Brady (locul 49 WTA), în primul tur de la Australian Open 2020, marți, 21 ianuarie. Meciul se va juca pe Arena Margaret Court, la ora 10:00, ora României. Halep are o nouă șansă de a câștiga, după ce la Adelaide s-a oprit în faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Aryna Sabalenka.

Simona Halep – Jennifer Brady, în primul tur la Australian Open

Meciul dintre Halep ( 3 WTA) și Jennifer Brady (locul 49 WTA), programat la ora 10:00 va fi transmis live pe postul de televiziune Digi Sport. În ceea ce privesc șansele sportivei noastre de a triumfa, specialiștii spun că acestea nu sunt prea mari, deoarece aceasta va avea o misiune dificilă împotriva americanei.

simona halep, australian open
Simona Halep – Jennifer Brady, în primul tur la Australian Open

Dacă Simona Halep va reuși să o învingă pe Jennifer Brady în primul tur la Australian Open, sportiva se va confrunta cu Misaki Doi sau o altă sportivă venită din calificări. În turul 3, fostul lider mondial ar putea da de Danielle Collins, Viatlia Diatchenko, Yulia Putintseva sau Su-Wei Hsieh, iar în optimi ar putea juca împotriva Elisei Mertens sau a Karolinei Muchova.

De asemenea, în sferturile finale sportiva s-ar putea confrunta cu următoarele sportive: Belinda Bencic, Anett Kontaveit, Donna Vekic, Maria Sharapova, Jelena Ostapenko, Aryna Sabalenka. Dacă va ajunge în semifinale, Simona ar putea juca împotriva următoarelor sportive: Elina Svitolina, Anastasija Sevastova, Amanda Anisimova, Kiki Bertens, Marketa Vondrousova, Angelique Kerber, Anastasia Pavlyuchenkova, Karolina Pliskova.

Simona Halep și Jennifer Brady s-au mai întâlnit o singură dată pe teren. Acest lucru s-a întâmplat în vara anului trecut, în 16-imile turneului de la Toronto. La competiţia din Canada, Simona Halep s-a impus atunci în trei seturi. Primul a fost câştigat de Brady, scor 6-4, însă fostul lider mondial a avut forţa de a întoarce scorul în favoarea sa, a câştigat următoarele două seturi, scor 7-5, 7-6, şi a mers în optimile de finală ale turneului. După ce a trecut şi de Kuznetsova, Simona Halep a părăsit competiţia în urma unei accidentări şi a fost nevoită să abandoneze meciul cu Bouzkova.

Urmăriți Impact.ro și pe