Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi! Mesajul plin de durere pe care l-a transmis despre cazul Caracal

Diana Radu 31.01.2020, 15:25
Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi! Mesajul plin de durere pe care l-a transmis despre cazul Caracal

Mama Alexandrei Măceșanu crede cu tărie că fata ei trăiește, dar că autoritățile nu fac nimic pentru a o găsi. În acest sens, Teodora Măceșanu și Alexandru Cumpănașu vor organiza un nou miting prin care vor să tragă un semnal de alarmă împotriva abuzurilor care sunt trecute cu vederea de autorități.

Mesajul transmis de mama Alexandrei Măceșanu: ”Dragi români, să ne unim, să spunem stop incompetenței din țara asta”

Familia Măceșanu va organiza un miting pe data de 2 februarie, în Piața Universității, la ora 12:00 acolo unde îi așteaptă pe toți cei care vor să lupte împotriva abuzurilor și a incompetenței autorităților. Chiar dacă Gheorghe Dincă a fost condamnat printre altele și pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, nu exită încă nicio dovadă care să ateste că fetele nu mai trăiesc.

mama alexandrei maceșanu, mesaj, protest
Mesajul transmis de mama Alexandrei Măceșanu

Haideți, să fiți alături de noi, de famiile fetelor dispărute! Să ne întâlnim pe 2 februarie, ora 12, în Piața Universității, să spunem stop abuzuruilor, să spunem stop incompetenței autorităților, care declară niște fete moarte, când colo ele sunt vii, cine știe pe unde or fi.  Să spunem stop traficului de persoane, că nu se mai poate, în fiecare zi dispare câte o fată, din apropiere, din depărtare de Caracal.

Deci, haideți, dragi români, să ne unim, să spunem stop incompetenței din țara asta! Să fim în număr cât mai mare, să facem ceva pentru țara asta. Așa ceva nu se mai poate! Să fim alături de fetele noastre! Să nu se mai întâmple așa ceva, să nu ne mai dispară copiii, să nu mai trăim cu grija zilei de mâine, că mergem pe stradă și nu știm dacă mai ajungem acasă.

Vă mulțumesc, dragi români, că mi-ați fost alături în această perioadă grea și ne sunteți în continuare!”, a transmis mama Alexandrei Măceșanu, cu lacrimi în ochi.

Principalul suspect în cazul Cracal, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni). De asemenea, acesta este acuzat că le-a ucis pe cele două fete pe care le-a răpit: Luiza și Alexandra.

Gheorghe Dincă a ajuns la finalul lunii iulie cel mai cunoscut personaj negativ din România. Omul singuratic, care se ferea până atunci de toată lumea, avea să capete peste noapte notorietate în urma presupuselor fapte greu de imaginat. Acest lucru i-a crescut stima de sine lui Gheorghe Dincă și i-ar fi modificat comportamentul, ceea ce a făcut dificilă cunoașterea personalității reale a bărbatului, sunt de părere anchetatorii și procurorii care l-au interogat pe Dincă.

Urmăriți Impact.ro și pe