Cum arată Liviu Dragnea după aproape 6 luni de închisoare. Primele imagini cu fostul lider PSD: FOTO+VIDEO

Redacția IMPACT 12.11.2019, 11:06
Cum arată Liviu Dragnea după aproape 6 luni de închisoare. Primele imagini cu fostul lider PSD: FOTO+VIDEO

Liviu Dragnea a fost adus în această dimineață de la Penitenciarul Rahova, la sediul instanţei supreme, unde se va judeca o contestaţie în anulare depusă de fostul lider al social democraților faţă de decizia de condamnare în dosarul angajărilor fictive.

Magistraţii au judecat astăzi o contestaţie în anulare depusă de Liviu Dragnea împotriva deciziei de condamnare definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, transmite mediafax.ro.

Liviu Dragnea, încătușat și fără mustață

Liviu Dragnea a fost scos azi de la Penitenciarul Rahova pentru a se înfățișa magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Acesta a fost surprins când a fost adus la sediul ICCJ, unde se va judeca o contestaţie în anulare depusă de fostul lider PSD faţă de decizia de condamnare în dosarul angajărilor fictive pentru care a fost încarcerat. El s-a înfățișat în fața procurorilor elegant, așa cum ne-a obișnuit până acum însă fără…mustață. Polițiștii i-au ținut permanent cătușe la mâini, chiar și când acesta a intrat în sala de judecată.

Aceasta este prima apariție publică a lui Liviu Dragnea, după aproape șase luni de la încarcerarea la Penitenciarul Rahova din Capitală.

 

Fostul lider al PSD solicită rejudecarea procesului în care a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, în speranța anulării pedepsei. El a fost adus azi în instanţă, dar dosarul a fost amânat pentru 10 decembrie.

Amânarea a fost dispusă întrucât Liviu Dragnea a invocat faptul că mai are nevoie de timp pentru a-și angaja un avocat, potrivit aceleiași surse. Contestaţia sa în anulare a fost conexată cu cea a altor doi condamnaţi în acest dosar. Potrivit legii, dacă magistraţii Instanţei supreme admit aceste contestaţii în anulare, apelurile declarate în acest dosar ar putea fi rejudecate de un nou complet de judecători, o manieră similiară ca şi în cazul foştilor miniştri Elena Udrea sau Darius Vâlcov.

În prezent, Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa care se ridică la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Acesta a depus deja mai multe cereri pentru a-şi anula această pedeapsă.

Sursa video: g4media

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe