Cum arată Iuliana Luciu la noul loc de muncă. Filmarea a pus toți fanii pe jar

Andrei Simion 06.02.2023, 09:07

Iuliana Luciu a fost filmată la noul său loc de muncă. Imaginile video i-au pus toți fanii pe jar. Vedeta a început să lucreze într-un domeniu de activitate cu totul diferit față de cel în care a devenit celebră alături de sora ei, Nicoleta Luciu.

Iuliana Luciu, filmată la noul loc de muncă

După ce a jucat în telenovele și a apărut în rolul de asistentă TV, Iuliana Luciu s-a pregătit pentru un domeniu de activitate diferit. Sora mai mică a Nicoletei Luciu a devenit DJ, alegându-și numele de scenă DJ Lucille.

Primul mare eveniment la care a mixat Iuliana Luciu a avut loc la Monte Carlo. Vedeta în vârstă de 35 de ani a fost filmată recent la un alt eveniment la care a fost DJ, la un club exclusivist de la munte, în România.

Iuliana Luciu, despre cariera ei

În ciuda faptului că în prezent este DJ, Iuliana Luciu nu a renunțat de tot la televiziune. Vedeta este în continuare asistenta lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu la „Prețul cel bun”, emisiunea pe care aceștia o prezintă la Antena 1.

„Am fost întrebată dacă am renunțat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată”, a spus Iuliana Luciu, pentru Playtech Știri.

Câți bani cere Iuliana Luciu ca DJ

Conform surselor Playtech, pentru a mixa la o petrecere privată, Iuliana Luciu ar încasa între 500 și 2.000 de euro, în funcție de numărul de ore pe care îl cere organizatorul evenimentului.

Un organizator de evenimente a spus că tarifele Iulianei Luciu nu sunt deloc mari în comparație cu cele ale altor DJ. Acesta a precizat că vedeta are o ofertă interesantă și atractivă în ceea ce privește muzica sa.

Urmăriți Impact.ro și pe