Nicoleta și Iuliana Luciu au ținut-o ascunsă până acum. Cum arată, de fapt, mama celor două vedete, frumusețea e clar moștenire de familie. Foto

Badea Violeta, Daniel Bălan 09.01.2023, 13:39

Nicoleta și Iuliana Luciu sunt unele dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Cele două surori au moștenit trăsăturile mamei lor și s-au bucurat întotdeauna de admiratia bărbaților. În urmă cu puțin timp, Iuliana a publicat câteva fotografii emoționante cu cea care i-a dat viață. Lucica Luciu împlinește astăzi, 9 ianuarie, vârsta de 62 de ani.

Cum arată mama Nicoletei și Iulianei Luciu. De la ea au moștenit frumusețea cele două surori

Nicoleta Luciu și sora sa mai mică, Iuliana, sunt considerate unele dintre cele mai atrăgătoare femei din showbizul românesc. Acum, dacă ne uităm atent la mama lor, ne putem da seama de unde au moștenit cele două surori atuurile fizice.

Acestea seamănă leit cu mamei lor, Lucica, iar femeia este foarte mândră de cele două fiice ale sale. Aceasta împlinește luni, 9 ianuarie, onorabila vârstă de 62 de ani, iar Iuliana Luciu a distribuit două imagini cu mama sa pe rețelele sociale.

În dreptul fotografiilor, vedeta a scris și un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață. Ulterior, internauții au asaltat secțiunea de comentarii și i-au transmis gânduri bune femeii.

„La mulți ani, mama mea frumoasă! Să fii sănătoasă și fericită! Te iubesc! ”, a scris Iuliana Luciu, pe pagina sa oficială de Facebook.

„La mulți ani cu sănătate și fericire!

Cu ea semeni așa frumoasă.

La mulți ani……. Foarte frumoasă mama.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Cum a reușit Nicoleta Luciu să „evadeze” de lângă soț. S-a aflat marele secret al vedetei (Exclusiv)!

Iuliana Luciu si mama sa
Iuliana Luciu si mama sa

Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl său

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Luciu a povestit că în copilărie a suferit foarte mult din cauza tatălui său. Bărbatul obișnuia să consume foarte mult alcool, motiv pentru care devea violent.

Mult timp, cele două surori nu au vorbit cu Ion Luciu, dar între timp se pare că acestea au revenit la sentimente mai bune. Anul acesta, Ion Luciu a petrecut sărbătorile împreună cu fiica sa, Nicoleta, dar și cu familia acesteia.

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta, la Miercurea Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos”, spunea bărbatul, pentru Click!.

Citește și Momentul uitat cu Nicoleta Luciu. S-a dezbrăcat în fața lui Giani Kiriță și a mii de oameni!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...