Cât costă să o chemi pe Iuliana Luciu la o petrecere privată. Suma depinde de numărul de ore acum, are altă meserie

Badea Violeta 29.09.2022, 10:01

Iuliana Luciu s-a reprofilat! Fosta asistentă TV apare în fața publicului, dar într-o postură total diferită. Fanii ei nu o vor mai vedea atât de des pe micul ecran, ci, mai degrabă, pe la diverse evenimente. Frumoasa brunetă și-a schimbat meseria și câștigă bani frumoși. Iată cât costă să o chemi pe Iuliana Luciu la o petrecere privată. Suma variază în funcție de numărul de ore!

Iuliana Luciu s-a reprofilat. Ce meserie a ales vedeta

Iuliana Luciu s-a plictisit de televizune și s-a reorientat spre un alt domeniu. Fosta asistentă de la „Acces Direct” este pasionată de muzică, așa că a ales să fie DJ.

Frumoasa brunetă nu duce lipsă de oferte, așa că cei care doresc să o invite la evenimente ar trebui să se grăbească. În continuare îți vom dezvălui sumele pe care le cere bruneta.

Un organizator de evenimente a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech, că sora Nicoletei Luciu, care a debutat ca DJ, sub numele de DJ Lucille, iar primul său eveniment important a fost la Monte Carlo, cere între 500 și 2000 de euro pentru o noapte cu muzică de toate felurile.

„Ca la orice DJ sau alt artist, tarifele diferă în funcție de numărul de ore pe care-l solicită organizatorul unei petreceri private. Tarifele Iulianei nu-s deloc mari, ea are o ofertă interesantă și atractivă în ceea ce privește muzica sa”, a declarat sursa respectivă.

Citește și Ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Mediile obţinute de Alexandra Stan, Iuliana Luciu sau Nicole Cherry!

Iuliana Luciu a devenit Dj
Iuliana Luciu a devenit DJ

„Nu am de gând să renunț la televiziune”

Cu toate că a ales să-și transforme pasiunea într-un nou job, Iuliana Luciu spune că nu va renunța nici la televiziune. În trecut, superba brunetă a fost cântăreață, actriță, prezentatoare, dar și asistentă de televiziune.

Mai mult decât atât, sora Nicoletei Luciu a participat și la diverse emisiuni TV. Cea mai recentă experienţă a fost la emisiunea „Prețul cel bun”, de la Antena 1, în care mai mulți concurenți încearcă să nimerească prețul corect al unui produs și să plece acasă cu premiile puse în joc.

„ Am fost întrebată dacă am renunțat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă.

Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată”, a anunțat Iuliana Luciu pentru sursa citată.

Citește și Din ce și-a câștigat Iuliana Luciu primii săi bani. Frumoasa vedetă a făcut o mărturisire sinceră: „Cam 4 ore pe zi făceam asta”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...