Cum arăta iubita lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică. Fotografia care a încântat-o și pe Andreea Marin

Iancu Andreea 07.04.2021, 14:37

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, este un tânăr cu o carieră în plină ascensiune, mai cu seamă de când participă la show-ul transformărilor de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”. Adolescentul pare să îi calce pe urme tatălui său nu doar din punct de vedere al talentului, ci și al gusturilor la femei. Iubita lui Radu, care a apărut într-o fotografie alături de fiul lui Ștefan Bănică în urmă cu mai mult timp, este o tânără extrem de frumoasă. Imaginea cu cei doi a surprins-o plăcut inclusiv pe Andreea Marin, fosta soție a artistului.

Cum arăta iubita lui Radu Ștefan Bănică. Tânăra este model

Radu Ștefan Bănică se concentrează în prezent pe cariera sa, acumulând cât mai multă experiență, de vreme ce își dorește să urmeze cariera tatălui său. Astfel, studentul la Actorie a acceptat provocarea participării la show-ul de la Antena 1, acolo unde reușește să impresioneze atât juriul cât și publicul telespectator cu evoluția și transformările sale. Mulți dintre cei care îl cunosc susțin că tânărul are toate șansele să devină un artist complet precum tatăl său, Ștefan Bănică Jr., fiind extrem de talentat atât la actorie cât și la muzică. De asemenea, Radu Ștefan Bănică pare să aibă chiar și gusturi bune la fete, după ce a dezvăluit în urmă cu mai mulți ani cu arăta iubita lui.

Deși în prezent relația dintre cei doi este posibil să se fi încheiat, imaginea postată pe atunci pe rețelele de socializare a stârnit reacții pozitive. Tânărul chiar completa la descrierea fotografiei o inimioară, lăsând loc să se înțeleagă că pe cei doi îi leagă sentimente intense. Cristina, iubita lui Radu de atunci, activa în lumea modei, pozând chiar pentru catalogul unui designer vestimentar. Imaginea a fost apreciată de mulți urmăritori, și chiar de Andreea Marin. De asemenea, mulți au lăsat în comentarii felicitări pentru cuplu.

Radu Ștefan Bănică, alături de iubita lui
Radu Ștefan Bănică, alături de iubita lui

Ștefan Bănică Jr., despre fiul său: „Are multe aptitudini”

Așa tată, așa fiu, am putea spune fără echivoc. Dincolo de asemănarea fizică, atât Radu, cât și Ștefan Bănică fiind doi bărbați carismatici, talentul este cel care se remarcă dintr-o privire. Mândru de fiul său, artistul povestea că Radu este un tânăr extrem de talentat, având veleități nu doar în ceea ce privește zona artistică, ci și în bucătărie. Cei doi chiar și-au făcut apariția în cadrul unui show culinar, „Chefi la cuțite”, unde Radu a gătit alături de tatăl său. 

E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el, și-a caracterizat Ștefan Bănică Jr. fiul, în urmă cu mai mulți ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...