Cum arată grădina casei Andreei Marin. Un adevărat colț de rai! Video

Redacția IMPACT 16.04.2020, 16:04
Cum arată grădina casei Andreei Marin. Un adevărat colț de rai! Video

Andreea Marin le-a prezentat prietenilor virtuali grădina casei sale. Zâna surprizelor, cum mai este cunoscută fosta prezentatoare de televiziune le-a împărtășit tuturor câteva imagini nemaivăzute. A putut fi remarcat cu ușurință că deține un adevărat colț de rai,

Cum arată grădina casei Andreei Marin. E un adevărat colț de rai!

Andreea Marin este o mare iubitoare de natură. De aceea, se bucură alături de fiica ei, Violeta, de o grădină absolut superbă, din care nu lipsesc florile sau pomii fructiferi. Fosta prezentatoare TV are mare grijă de colțul ei parcă desprins din rai, mai ales pe perioada pandemiei. A recunoscut chiar ea că are nevoie să se reculeagă în locul preferat, în momentele de cumpănă.

Cum arată grădina casei Andreei Marin. Un adevărat colț de rai! Video
Andreea Marin le-a făcut prietenilor virtuali un tur prin grădina ei

Andreea Marin a făcut toate aceste mărturisiri prin intermediul unui mesaj care au însoțit cel mai nou filmuleț al său de pe Instagram. Puteți urmări imaginile și în continuare, fiind realizate de vedetă și postate pe rețelele sociale, în preajma sărbătorilor Pascale. În ultima perioadă, aceasta s-a implicat în mod activ într-o campanie umanitară de dimensiuni impresionante, în lupta cu noul virus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

“Bună dimineața, prețuiește viața! Liniștea și mireasma dimineții în gradina mea, de care am atâta nevoie pentru a-mi limpezi mintea și a mă pregăti sufletește pentru “furtuna” de peste zi: pentru prima dată de când campania Prețuiește Viața a prins contur, ne-am aventurat să facem nu unul, ci 3 convoie umanitare în ajun de Paște. Încă nu răsărise soarele și tirurile noastre se încărcau. Ajutoarele noastre în materiale de protecție pentru spitale, hrană pentru Paște și apă plată se îndreaptă azi către județele Vrancea și Galați afectate de COVID-19, de asemenea Bucureștiul, cu care am început acest maraton al convoaielor umanitare, are din nou nevoie de sprijin, iar noul spital din Bucureștii Noi cu 350 de paturi pregătit exclusiv pentru bonavii Covid e gata să-și deschidă porțile.”, a transmis Andreea Marin, pe Instagram.