Andreea Marin, în lacrimi. Mesajul disperat pe care l-a transmis vedeta

Rădulescu Valentin 15.04.2020, 20:49
Andreea Marin, în lacrimi. Mesajul disperat pe care l-a transmis vedeta

Andreea Marin vorbește într-un mesaj despre toată situația în care se află România, dar și cum o putem ajuta. Vedeta este disperată și susține în mai multe rânduri că este nevoie de ajutorul românilor pentru a strânge cât mai multe donații, dar și pentru a ajuta cadrele medicale care se luptă în continuare cu noul tip de virus.

Andreea Marin, în lacrimi

Vedeta a transmis live un mesaj către cetățenii români. Aceasta susține că are nevoie în continuare de donațiile oamenilor pentru a putea ajuta în lupta împotriva pandemiei. Totodată, precizează că toată ziua stă pe telefon și nu a mai dormit de 10 zile, deoarece se informează și încearcă să facă tot ce poate pentru a continua această luptă, în plină stare de urgență, pentru a-i ajuta pe românii afectați de virusul nemilos. De altfel, primește și foarte multe mesaje în care i se cere ajutorul. Campania ei ”Prețuiește Viața”ajută cadrele medicale dar și oamenii aflați în situații delicate. Potrivit spuselor ei, se află într-o situație dificilă și nu poate avea grijă nici de fetița ei, Violeta.

„Am devenit foarte pragmatică zilele astea. Parcă nu mai am timp de poezie, deși ne echilibrează, dar logica este că acum trebuie să facem treabă. Numai asta văd. Ne culcăm la 3 noaptea, ne documentăm, aflăm ce e de făcut, aflăm o grămadă de vești care nu ne bucură. Simt că sunt un grăunte într-un univers care are nevoie de ajutor. Simt neputința de a face mai mult. Numai împreună căpătăm putere. Să facem treabă azi, ca să ne îmbrățișăm mâine.”
„Am primit de la UNICEF indicații prețioase, cum să vorbim în aceste zile cu copii noștri, care trec prin diverse stări. Cu toată rușine o zic, în aceste zile tot ce am reușit să fac a fost să cer ajutorul copilului meu, nu prea l-am sprijinit eu. Mami, vreau să îți spun ceva…Mami, imediat mai am un telefon. Da, mami. Toată ziua am auzit asta!”, a spus Andreea Marin, potrivit gândul.ro

Andreea Marin, în lacrimi. Mesajul disperat pe care l-a transmis vedeta
Andreea Marin, în lacrimi. Mesajul disperat pe care l-a transmis vedeta

Andreea continuă să ceară ajutorul

Vedeta îndemnă toți românii să doneze suma de 2 euro pentru campania acesteia. Donația se poate realiza cu un SMS la 8825. În străinătate se poate dona prin PayPal sau alte metode. Totodată, pentru mai multe informații se poate accesa Facebook-ul Andreei, acolo se găsesc toate datele de care aveți nevoie despre campania ”Prețuiește Viața”. Andreea mai susține că i-ar fi rușine să nu facă nimic, dacă tot are posibilitatea, dar le și mulțumește românilor care contribuie la aceste fapte.

”E foarte important că există în România 12,8 milioane persoane care au abonamente și cartele electronice active. 22 milioane de telefoane sunt în țară. Am pornit o campanie în care minima contribuție este de 2 euro. Dacă ai bani de țigări, în zilele astea, pe care ar trebui să le lași, înseamnă că ai 2 euro să ajuți. 25.000 de oameni au donat. Cât mai e până la acele milioane? Care stau pe canapea și se gândesc că nu pot face nimic? Mi-ar fi rușine doar să cer și să nu pun umărul. Noi nu dormim de 10 zile, stăm în casă cu copii, dar nu avem timp să vorbim cu ei, deoarece suntem pe telefoane. Se întâmplă totul din voință proprie, nu avem o datorie specială, dar am sentimentul că trebuie să fac tot ce trebuie să fac”, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe