Cum arată Gina Pistol fără pic de machiaj. S-a ridicat vedeta Antenei 1 la așteptările fanilor? Foto

Redacția IMPACT 05.03.2020, 10:34
Cum arată Gina Pistol fără pic de machiaj. S-a ridicat vedeta Antenei 1 la așteptările fanilor? Foto

Gina Pistol, una din vedetele României le arată fanelor, printr-o postare pe pagina sa de Instagram cum se răsfață. Ce produse folosește vedeta pentru tenul ei?

Gina Pistol, trucuri pentru fane

Toate doamnele și domnișoarele se confruntă cu diverse probleme ale tenului, fie au tenul prea uscat, fie devine îmbibat de sebum. Indiferent de aspectele întâmpinate de-a lungul timpului, tenul trebuie hidtratat mereu cu produse specifice să facă acest lucru. Gina Pistol le prezintă urmăritorilor, printr-o postare pe Instagram ce produsele allege să folosească ea, pentru un ten hidratat și luminos. Iubita lui Smiley o postat o fotografie în care apare fără machiaj. Ce spun fanii despre această apariție?

Gina Pistol, nemachiată
Gina Pistol, nemachiată

Vedeta Antena 1 a apărut în fața fanilor fără pic de urme de machiaj pe ten și pare că se simte foarte bine în pielea ei.

„Cat de frumoasă ești!”, este comentariul unei fane.

„Ești ff frumoasă, îți stă mai bine nemachiată chiar”, este mesajul dintr-un alt comentariu, de la o admiratoare.

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol din martie 2017, iar de atunci și până acum au fost, mai  în glumă sau mai în serios mai multe intenții de a face pasul cel mare către căsătorie. Totuși, în tot acest timp au fost doar alarme false, căci cei doi nu au anunțat deocamdată nimic oficial, spre nerăbdarea fanilor.

„Dacă mă mărit vă chem pe toți. Stai puțin să vedem. Îmi place de el… Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot”, a spus Gina Pistol, amuzată, potrivit publicației Viva.

Distanța din perioada cât vedeta Antena 1 a fost plecată să filmeze pentru Asia Expres nu i-a despărțit pe cei doi. Gina Pistol și Smiley s-au revăzut cu bine după ce frumoasa blondină s-a întors în țară, de la filmările pentru Asia Express. Gina Pistol a lipsit două luni din România pentru a se ocupa de filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express, difuzată pe postul de televiziune Antena 1.

 

Urmăriți Impact.ro și pe