Cum au fost surprinși Antonia și Alex Velea, după ce artistul a revenit din Asia Express: “Mi-a fost foarte dor!”. Foto

Diana Radu 13.12.2019, 18:19
Cum au fost surprinși Antonia și Alex Velea, după ce artistul a revenit din Asia Express: “Mi-a fost foarte dor!”. Foto

Antonia și Alex Velea au stat despărțiți pentru o perioadă de aproximativ trei luni, deoarece cântărețul a fost plecat în Filippine ca și concurent în noul sezon Asia Express. Reîntâlnirea dintre cei doi a fost una emoționantă care s-a lăsat cu declarații de dragoste. Cum au fost surprinși Antonia și Alex Velea, după ce artistul s-a întors acasă?

Antonia, primele declarații după ce Alex Velea a revenit din Asia Express: ”Mi-a fost tare dor!”

Antonia și Alex Velea au fost suprinși în momente tandrețe pe conturile de Instagram, după ce cântărețul a revenit din Asia Express. Cei doi și-au declarat din nou iubirea în fața tuturor fanilor. De când a venit acasă Alex a fost nedezlipit de soția sa și de cei doi copii de care a declarat în nenumărate rânduri că i-a fost foarte dor. La fel, au stat lucrurile și în cazul Antoniei, care a declarat că a depășit cu greu clipele în care a stat departe de Alex Velea.

Antonia, Alex Velea
Antonia, primele declarații după ce Alex Velea a revenit din Asia Express

Antonia a făcut primele declarații despre revenirea lui Alex Velea din nou acasă: „Absolut tot mi-a lipsit cât a fost plecat. Alex mă completează în tot, mă sfătuiește, mă ajută, mă susține, este un om minunat pe care mă bazez în toate și a fost greu. Din fericire, acum s-a întors și sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor!”, a declarat Antonia.

Alex Velea a format echipă cu Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, la Asia Express, însă cei doi au fost eliminați. Astfel, au pierdut șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro. De-a lungul competiției, cei doi au trecut prin multe probe de foc care le-au pus la încercare toate abilitățile. Recent, Alex Velea declara că gândul și ideile cu care au plecat de acasă nu s-au potrivit deloc cu ceea ce au îndurat în Filippine. Noul sezon din Asia Express va fi difuzat pe Antena 1 începând din primăvara anului viitor.

Până acum două cupluri au fost eliminate de la Asia Express: Nico și fiica sa, Alexandra Matei și Alex Velea și Mario Fresh. Astfel, perechile de concurenți care au mai rămas în cel mai dur show din România, sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu. Ei luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător.

Urmăriți Impact.ro și pe