Cum arată Florin Piersic la 84 de ani, fără machiaj, înainte de filmare. Imaginea a fost făcută publică de Dan Negru

Elena Avramescu / 13.09.2020, 18:29
Cum arată Florin Piersic la 84 de ani, fără machiaj, înainte de filmare. Imaginea a fost făcută publică de Dan Negru

Florin Piersic este o legendă a teatrului românesc, unul dintre puținii mari actori care mai sunt în viață. Are 84 de ani, însă nu-și arată vârsta, fiind la fel de energic și plin de voie bună ca acum 20 de ani. Chiar și Dan Negru, îndrăgitul prezentator al Antenei 1, susține acest lucru.

Cum arată Florin Piersic la 84 de ani, fără machiaj, înainte de filmare

Puțin mai devreme, Dan Negru a postat o fotografie pe contul său de socializare, în care apare alături de Florin Piersic. Cei doi se aflau la filmări, iar prezentatorul a ținut să împărtășească cu fanii cât de bine arată marele actor la vârsta sa, fără pic de machiaj, spunând că între “48 și 84 de ani nu se simte diferența”.

“Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamjn Button și strania lui tinerețe. Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj! (veți fi uimiți când îmi veți descoperi colegul de prezentare)” a scris Dan Negru în descrierea pozei de pe Facebook.

Cum arată Florin Piersic, la 84 de ani
Cum arată Florin Piersic, la 84 de ani

Imaginea a fost făcută publică de Dan Negru

Fanii au apreciat poza și au lăsat multe comentarii apreciative pentru amândoi: “Sunteți minunați, abia așteptăm să vă vedem”, “Multă sănătate sa aveți ca să vă putem vedea mereu pe ecrane ????”, “Sănătate multă!!!!!”, “Stima si respect, multa sanatate”, “Vă iubesc pe amândoi, in aceiaşi măsură pentru că sunteți oameni cu majusculă, adică…. OAMENI ADEVĂRAȚI”, “Cei mai iubiti ROMÂNI!”, “Bunul Dumnezeu să îi dea sănătate și putere ??”, Îl iubesc mult pe Florin Piersic, este un actor minunat. Dumnezeu sa-i dea sanatate”

“Doamne, cat de minunat este!! Ne bucura cu voia lui buna!?❤️”, “Ciocoflender.. da, doar maestrul Florin Piersic are darul de a pronunța corect, multă sănătate vă dorim !!!!!”, “Respect si consideratie pentru omul si actorul Florin Piersic! Dumnealui se poate numi vedetă in adevaratul sens al cuvântului! Stiti la ce ma refer, la toti cei care isi însușesc această etichetă ?“, “Il iubesc pe omul ala!  Si sunt fericita sa fiu contemporana cu el! ❤”

Florin Piersic a vorbit, pentru prima dată de la apariția coronavirusului, despre modul în care a gestionat criza și ce a însemnat absența sa de aproape șase luni de pe scena teatrului.

”A fost și este o perioadă grea în continuare. Am o bucurie că am putut din nou să mă întâlnesc cu publicul meu minunat, cu publicul meu drag. Pentru un actor, 6 luni de pauză nu a fost ceva rău, mă refer aici strict la piesă, pentru că eu o știu ca pe apă. Gândiți-vă că astăzi este a 1.119-a reprezentație. Însă, personal vorbind, am avut emoția plăcută a revederii spectatorilor. Pentru mine publicul este partenerul pe care îl iubesc cel mai tare.”, a spus Florin Piersic pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI