Cum a ajuns să arate Florin Piersic la 84 de ani. Vizită neașteptată, după ce s-a izolat la Cluj FOTO

Iancu Andreea 10.08.2020, 10:56
Cum a ajuns să arate Florin Piersic la 84 de ani. Vizită neașteptată, după ce s-a izolat la Cluj FOTO

Marele actor, Florin Piersic, trece printr-o perioadă dificilă. Din pricina pandemiei de coronavirus, Piersic senior a decis să stea izolat în casă. Actorul a ajuns la o vârstă înaintată, de 84 de ani, fiind în categoria de risc. Totuși, vedeta a reușit să primească o vizită neașteptată, care însă la bucurat.

Florin Piersic a primit o vizită la Cluj, în izolare

Celebrul actor locuiește împreună cu actuala soție, Anna Torock, la Cluj Napoca. Dată fiind situația provocată de pandemie, Florin Piersic a decis să se izoleze, păstrând legătura doar cu apropiații. Chiar și reprezentațiile pe care le avea împreună cu Medeea Marinescu, alături de care joacă piesa „Străini în noapte”, s-au anulat. Marele actor a renunțat pentru moment la scenă

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a spus Medeea Marinescu, potrivit click.ro.

Totuși, chiar dacă lipsește din viața publică, Florin Piersic a primit vizita fiului său, Florin Piersic Jr. Cei doi s-au fotografiat într-o postură memorabilă. De asemenea, în glumă, fiul actorului a adăugat o descriere imaginii cu ei doi: “Sometimes vine muntele la Mahomed”.

Actorul, vizitat de fiul său, Florin Piersic Jr. foto - Facebook
Actorul, vizitat de fiul său, Florin Piersic Jr.
foto – Facebook

Florin Piersic Jr. a împlinit 52 de ani

Seniorul Piersic l-a conceput pe Florin Piersic Jr. cu Tatiana Iekel, una dintre soțiile sale. De asemenea, marele actor mai are un fiu, Dani, după căsnicia cu actrița Ana Szeles.

Fiul actorului a aniversat de curând 52 de ani. El împreună cu iubita sa, Andreea Cipcă și băiețelul lor, Sasha, au fost la mare, într-o zonă retrasă. Piersic Jr. a ales să petreacă ziua sa de naștere, pe 25 iulie, admirând răsăritul.

„52 de ani. Pe plajă. Răsăritul. Ora 5.43. Soarele a ieșit din apă. Mai întâi a fost ca o unghiuță, apoi s-a transformat încet-încet într-o minge portocalie.”, a postat Piersic Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...