Cum arată fiica lui Crin Antonescu. Irina studiază în Anglia și este o tânără superbă

Diana Radu 26.08.2020, 20:00
Cum arată fiica lui Crin Antonescu. Irina studiază în Anglia și este o tânără superbă

Crin Antonescu s-a retras din politică acum patru ani de zile, iar de atunci politicianul petrece mai mult timp acasă, singur, citind. Soția lui Adriana Vălean este europarlamentar și merge la serviciu, iar fiica sa, Irina este plecată la studii în Anglia.

Fiica lui Crin Antonescu s-a transformat într-o tânără superbă

Irina, în vârstă de 19 ani este fiica lui Crin Antonescu pe care o are împreună cu prima sa soție Aura. Tânăra este studentă la o școala University of King din Anglia, iar pentru studiile sale, Antonescu scoate din buzunar 25.000 de euro pe an la care se mai adăugă și rechizitele, precum și alte cheltuieli.

Reamintim că mama Irinei s-a sinucis în anul 2004 aruncându-se de la etaj în timp ce toată lumea din casă dormea, așa că tânăra a rămas în grija tatălui său. Acum, aceasta s-a transformat într-o adolescentă superbă pasionată de pictoriale și cu sute de admiratori pe rețelele de socializare.

crin antonescu, fiica lui crin antonescu, irina
Fiica lui Crin Antonescu s-a transformat într-o tânără superbă

Crin Antonescu nu mai are niciun venit

De când s-a retras din politică, adică de patru ani, Crin Antonescu nu mai face nimic și nu s-a mai angajat nicăieri. Soția sa, Adina Vălean este cea care aduce venituri în casă. Pentru funcția de europarlamentar aceasta are un onorariu de 7000 de euro pe lună. Crin Antonescu a fost senator senator și preşedinte al Comisiei Parlamentare pentru Revizuirea Constituţiei, calitate la care a renunțat în urmă cu patru ani. Iar la momentul retragerii toată lumea se aștepta ca acesta să se întoarcă în învățământ.

Fostul liberal şi-a depus ultima declaraţie de avere la încheierea mandatului de senator, în decembrie 2016, când a trecut la venituri anuale suma de 60.310 lei, indemnizaţia câștigată în Senat. Apoi, din declaraţiile de avere ale soţiei sale, europarlamentarul Adina Vălean, completate în 2018 şi 2019, nu mai este nici un venit completat în dreptul soţului ei, dovadă că, după ieşirea din politică, Crin Antonescu nu a mai fost implicat în vreun proiect care să-i asigure un venit nici măcar modest.

Urmăriți Impact.ro și pe