Cum arată și ce face fiica ministrului Marcel Vela. I-a făcut nuntă de prințesă. Foto

Redacția IMPACT 12.04.2020, 12:59
Cum arată și ce face fiica ministrului Marcel Vela. I-a făcut nuntă de prințesă. Foto

Ministrul de Interne, Marcel Velea este un om împlinit pe toate planurile. Acesta are o carieră de succes și o familie minunată. Vela este un familist convins care a investit o avere în nunta fiicei sale doar ca să o vadă fericită.

Cum arată și ce face fiica ministrului Marcel Vela

Fiica lui Marcel Vela, Andra s-a căsătorit în anul 2012 cu Cristian. Ginerele lui Velea ocupa la vremea respectivă postul de viceprimar liberal în comuna Armeniș. Între timp, acesta a ajuns primarul localității. Cel care a oficializat căsătoria civilă a Andrei a fost chiar Velea, care la vremea respectivă era primarul orașului Caransebeș.

„Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tatăl și socrul tinerilor căsătoriți, scrie Click.ro

marcel vela, ministru de interne, fiica, nunta
Fiica ministrului Marcel Vela împreună cu familia. Sursă foto: Click

După cununia civilă a urmat nunta care s-a ținut la Catedrala Episcopală și care a fost oficializată de un un sobor de preoţi condus de episcopul Caransebeşulu. Andra a fost condusă la altar de tatăl său, Marcel Vela pe un covor de trandafiri roșii și albi care au fost comandați chiar de către ministru.

Peste 700 de invitați au luat parte la petrecerea de după slujba religioasă, care a fost organizată la Restaurantul „Imperial”. Printre personalitățile importante care au luat parte s-au numărat Ludovic Orban, Crin Antonescu, care era președintele Senatului, Dan Radu Rușanu, Rareș Mănescu și Tudor Chiuariu. Nașii de nuntă a fiicei lui Vela au fost Daniel Chițoiu, care la vremea respectivă era ministrul Economiei și soția sa.

Așadar, pentru nunta de prințesă a fiicei sale, Marcel Velea a scos din buzunar o sumă uriașă de bani. Potrivit declarației de avere a ministrului acesta deține în Caraș-Severin un teren agricol de 1.000 de metri pătrați, cumpărat în 2013, un apartament de 61 de metri pătrați primit moștenire un album papal în valoare de 6.000 de euro, 450.000 de lei și 31.000 de euro în numerar și puțin peste 151.000 de lei ținuți la bănci.

Urmăriți Impact.ro și pe