Cum arăta Dorian Popa, Mario din Sacrificiul, înainte să-și lucreze corpul la sală. Diferență uriașă! Foto

bogdan 25.09.2019, 13:32
Cum arăta Dorian Popa, Mario din Sacrificiul, înainte să-și lucreze corpul la sală. Diferență uriașă! Foto

A devenit cunoscut datorită serialului Pariu cu viața, iar acum este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbizul autohton. De când a ajuns în centrul atenției și a câștigat numeroși fani, Dorian Popa a muncit mult și la imaginea lui. Și-a lucrat corpul la sală, iar antrenamentele intense pe care obișnuiește să le facă l-au ajutat să treacă printr-o transformare uluitoare. Este o diferență uriașă în prezent față de felul în care acesta arăta înainte să se bucure de notorietate.

Cum arăta Dorian Popa, înainte să-și lucreze corpul la sală

Dorian Popa a lucrat din greu pentru a avea fizicul pe care îl are acum. Dacă este să aruncăm o privire pe fotografiile, din perioada în care nu era un client fidel al sălii de fitness, observăm o transformare radicală.

Dorian Popa, în adolescență. Pe vremea când artistul nu era un client fidel al sălii de fitness
Pe vremea când artistul nu era un client fidel al sălii de fitness

Slab și cu o imagine total diferită de cea pe care a ajuns s-o afișeze acum. Iar el a lucrat enorm pentru a ajunge în acest stadiu.

Dorian Popa, Mario din Sacrificiul (serialul difuzat miercurea și joia la Antena 1),  a povestit la un moment dat ritualul pe care îl are pentru a-și întreține condiția fizică.

Dorian Popa își lucrează corpul intens la sală. Trage aproape zilnic de fiare
Dorian Popa își lucrează corpul intens la sală

Ritualul lui Dorian Popa pentru a arăta așa

Efortul pe care îl depune Dorian Popa pentru un corp bine lucrat, plin de mușchi, nu este unul de neglijiat, însă îi aduce artistului satisfacția dorită. În Sacrificiul, există o secvență în care Diva (interpretată de Oana Zăvoranu) îi admiră fizicul lui Mario, personajul lui Dorian, reacție pe care puteți s-o urmăriți în promo-ul serialului de mai jos.

”Vin în fiecare zi în care nu muncesc de dimineaţă până seara. Chiar şi sâmbăta şi duminica vin şi de două ori pe zi dacă sunt liber toată ziua. Nu lipsesc nicio zi din sală dacă am timp să ajung. Dimineaţa am un shake alcătuit din albuşuri crude, praf de proteină, căpşuni şi o banană şi lapte evident, cu grăsime cât mai puţină, băgat la blender şi apoi la sală…

Prima masă la mine este după antrenament şi constă în proteină şi puţin carbohidrat pentru că sunt un om destul de masiv şi am nevoie de energie. Pot să mănânc o friptură de pui cu salată şi poate puţin piure sau un cartofior sau un orez fiert. Nu carbohidraţi grei.

Atunci când îmi e poftă mănânc cartofi prăjiţi, dar nu trebuie să fie o rutină. După o zi de porceală, trebuie să existe cel puţin 2-3 zile de antrenamente mult mai grele decât cele normale. Eu mănânc foarte multe gustărici, aşa că atunci când îmi este foarte ciugulesc ceva. Am zile cu o masă-două şi am zile când am cinci mese”, declara artistul într-un interviu.

 

View this post on Instagram

 

DISEARA – 20:00 – ANTENA 1 ? @sacrificiuloficial ?

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on