Adevărul despre relația dintre Misha și Connect-R. Ce a răspuns artista, când a fost întrebată de fostul soț

bogdan 12.09.2019, 13:13
Adevărul despre relația dintre Misha și Connect-R. Ce a răspuns artista, când a fost întrebată de fostul soț

Oficial, au divorțat în urmă cu doi ani, însă cu toate astea fanii continuă să speră la o împăcare între Misha și Connect-R. Faptul că cei doi obișnuiesc să-și petreacă împreună vacanțele le dă de gândi unora, motiv pentru care zvonuri potrivit cărora cei doi ar fi din nou împreună sunt la tot pasul. Cântăreața a făcut lumină în acest caz și a făcut mărturisiri despre stadiul în care se află relația ei cu Connect-R acum.

Misha și Connect-R, din nou împreună?

Discreți cu viața personală, Connect-R și Misha nu au putut însă să țină ascuns faptul că nu mai sunt soț și soție. Detaliul esențial despre căsnicia lor a ieșit la iveală în urmă cu doi ani.

Cu toate astea, ei au fost surprinși de multe ori împreună, iar asta le-a dat de gândit fanilor. Tocmai din acest motiv au început să circule zvonuri potrivit cărora cei doi sunt din nou împreună.

Misha a făcut declarații pe baza acestui subiect și le-a spulberat speranțelor celor care încă mai credeau că artiștii lor preferați formează din nou un cuplu.

„Ne împacă presa în fiecare lună. S-au împăcat, s-au certat, deci asta este la ordinea zilei. Nu suntem un cuplu. Să ştii că şi Maya îmi face poze pentru instagram, nu doar Relu.

Ţinem amândoi postul, am mâncat salată grecească, fară carne, fără multe lucruri. Dacă nu am fi avut lucruri în comun, nu am fi fost niciodată împreună.’, a declarat artista, potrivit cancan.ro.

Misha și Connect-R obișnuiesc să-și petreacă vacanțele împreună de dragul fiicei lor, Maya. S-au împăcat cei doi artiști?
Misha și Connect-R obișnuiesc să-și petreacă vacanțele împreună de dragul fiicei lor, Maya.

Connect-R a dat vestea despărțirii

Când nimeni nu bănuia, Connect-R i-a anunțat pe toți că el și Misha nu mai sunt împreună. Artistul a dat vestea pe o rețea de socializare.

În primă fază, fanii se gândeau că e vorba de o glumă sau că cineva i-a spart contul virtual al solistului.

Timpul a dovedit însă că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot.

1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!

Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne puna întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris solistul, pe o rețea de socializare, în urmă cu ceva vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe