Când începe Sacrificiul la Antena 1 și când revine Vlad cu sezonul 2 la PRO TV. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare vestea asta

Ioana Nechifor 26.08.2019, 12:45
Când începe Sacrificiul la Antena 1 și când revine Vlad cu sezonul 2 la PRO TV. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare vestea asta

Mult a fost, puțin a rămas! Cele mai așteptate seriale ale noului sezon vor avea lansarea în scurt timp la principalele posturi de televiziune din România. Sacrificiul, noul serial produs de Ruxandra Ion, se va vedea la Antena 1, iar Vlad va reveni cu cel de-al doilea sezon la PRO TV.

Când începe Sacrificiul la Antena 1

Sacrificiul este produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Serialul poartă semnătura Ruxandrei Ion, iar scenariul este semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei.

Sacrificiul va avea marea premierã miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la ora 20:00. Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Sacrificiul, noul serial din grila Antenei 1
Sacrificiul, noul serial din grila Antenei 1
Sacrificiul, noul serial din grila Antenei 1

Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Când începe Vlad la PRO TV

Vlad se pregătește să revină cu cel de-al doilea sezon la PRO TV. Astfel, lansarea noului sezon este programată pentru data de 9 septembrie, de la ora 20:30.

Serialul Vlad revine cu cel de-al doilea sezon la PRO TV
Serialul Vlad revine cu cel de-al doilea sezon la PRO TV

Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste și răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede. Mă bucur că Vlad se întoarce cu sezonul 2 și sunt nerăbdător pentru reacțiile telespectatorilor.

Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acțiune, mai multă dragoste, mai mult suspans. Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade.

Ne bucurăm nespus că sezonul 2 vine cu noutăți în distribuția noastră, cum ar fi Elvira Deatcu și Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad. De asemenea, Anghel Damian, care a trecut și la masa de scris și este scenarist în noul sezon.”, spune Jesus del Cerro, regizorul serialului Vlad, de la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe