Exclusiv. Secretul din spatele aparițiilor răvășitoare ale Corinei Caragea. Ce l-a obligat să facă pe partenerul ei de viață

Alexandra Andrei 13.04.2020, 16:39
Exclusiv. Secretul din spatele aparițiilor răvășitoare ale Corinei Caragea. Ce l-a obligat să facă pe partenerul ei de viață

Corina Caragea e una dintre cele mai longevive apariții din televiziunea autohtonă. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a fost însă mereu foarte discretă, când a fost întrebată despre detaliile din viața ei personală. Deși își ține fanii mereu la curent, mai ales pe rețelele sociale, prin diverse postări și apariții răvășitoare, nu este o mare amatoare a discuțiilor legate de nuntă sau copii.

Secretul din spatele aparițiilor răvășitoare ale Corinei Caragea

Corina Caragea este de părere că poate exista dragoste și fără măritiș, dar că invers ar fi mai trist. Aceasta a oferit declarații surprinzătoare pe baza acestui subiect considerat tabu de mulți și de curând, printr-o serie de declarații. Totuși, la fel de deschisă ca întotdeauna, prezentatoarea știrilor din sport, de la PRO TV, le arată prietenilor virtuali cu ce se ocupă mai mereu și nu se uită deloc la gura lumii.

Atunci când nu se află în fața camerelor de filmat, dar și în contextul actual, vedeta preferă să investească în stilul ei sănătos de-a trăi. Acest detaliu este vizibil și din fotografiile făcute publice, în mediul online. Totodată, nu mulți știu și cine este autorul pozelor atât de reușite, pe care Corina Caragea le postează și pe blogul ei personal, nu doar pe rețelele sociale.

Exclusiv. Secretul din spatele aparițiilor răvășitoare ale Corinei Caragea. Ce l-a obligat să facă pe partenerul ei de viață
Corina Caragea și Robert Pongracz formează un cuplu de câțiva ani (sursă foto: ciao.ro)

Sursele Impact.ro transmit că acesta este nimeni altul decât partenerul de viață al celebrei brunete. Mai mult, vedeta formează un cuplu cu Robert Pongracz, de mai bine de șase ani. De aceea, și-a obligat partenerul să îi facă pe plac și să urmeze câteva cursuri de fotografie. Și pentru că este o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, Corina Caragrea a decis să îi împărtășească și acestuia o viziune mai clară despre cum trebuie să arate pozele sale, din punct de vedere estetic.

Ce l-a pus vedeta PRO TV să facă pe partenerul său

Corina Caragea, în vârstă de 37 de ani, și partenerul ei de viață, Robert Pongracz, formează un cuplu din anul 2013, dar și-au ținut mereu relația departe de ochii curioșilor. Acesta are vârsta de 38 de ani și este sas de origine, dar s-a născut în România. Robert Pongracz activează ca vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), având o oarecare influență financiară.

La rândul ei, prezentatoarea știrilor sportive de pe PRO TV activează pe sticlă încă din 2003. A debutat ca dansatoare în grupul de balet al show-ului ”Surprize Surprize”, prezentat de Andreea Marin, după care a fost ofertată de grupul PRO. Înainte de schimbarea majoră și care i-a adus notorietate în rândul publicului român, aceasta a mai fost și la Realitatea TV, având inclusiv pictoriale în revista FHM, dar și o ofertă pe care a refuzat-o categoric, din partea revistei pentru adulți Playboy.